上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
2.7k  634.7k

休息是為了走更遠的路

本田兄, 入樽兄, 性感的bcm, 小龍兄, 幽雅的北鼻, 讀碟兄, 大力兄, 米高兄, 謝謝關心, 心入面收晒.

我能來到呢個平台, 係強手下, 能爭取到一點空間, 大家的支持, 係我福氣, 亦相信我自我能力(有點自大, 哈哈.....)

壓力係無, 只係落筆越來越困難, 寫到A呢段, 我發覺有好多錯對. 好奇怪, 唔係覺得後悔, 但係又會問自己, 點解會行果一步, 落果一個決定. 才睇返個故事, 呢兩日真係寫到好三國誌咁亂.

星期一無被迫下飲酒, 斜了. 昨晚被迫下飲酒, 斷片了. 再來這兩個星期都係商業party, 注定左酒精代替血液, 死得了. 可能因為商業上種種問題, 使到自己有點走向負面亦唔出奇, 我好努力將自己心情納回正軌, 那才不至於真的"出軌"

謝謝各位關心!

引用:
原帖由 cdrom68 於 2013-12-18 04:27 PM 發表 查看引用來源

比多了, 香港來的啊, 1kg 是2 市斤
香港的是1kg = 1.65斤
即 99.2斤, 比夠100斤 都係5000...
哎呀,原來係咁計~
班門弄斧添 :p

引用:
原帖由 honda_r 於 2013-12-18 04:31 PM 發表 查看引用來源

我都知自己係幾抵下 , XDDDDDDDDDD
原來我計錯數呀~
應該係5000蚊~

好抵

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-18 04:49 PM 發表 查看引用來源
本田兄, 入樽兄, 性感的bcm, 小龍兄, 幽雅的北鼻, 讀碟兄, 大力兄, 米高兄, 謝謝關心, 心入面收晒.

我能來到呢個平台, 係強手下, 能爭取到一點空間, 大家的支持, 係我福氣, 亦相信我自我能力(有點自大, 哈哈..... ...
師兄,願你跟住落嚟嘅日子都好似今日嘅太陽咁~
陽光燦爛,充滿正能量

引用:
原帖由 honda_r 於 2013-12-18 15:20 發表 查看引用來源

寫文長休都尚可接受 , 長休唔上黎吹水則是嚴重罪行 :smile_o01:
agree ^^

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-18 04:49 PM 發表 查看引用來源

我能來到呢個平台, 係強手下, 能爭取到一點空間, 大家的支持, 係我福氣, 亦相信我自我能力(有點自大, 哈哈..... ...
Xmas 咪玩得盡興 d , 開心 d

過埋年有 mood 先再算啦 , 反正呢度都變左吹水區 :smile_30:

引用:
原帖由 安安北鼻 於 2013-12-18 04:51 PM 發表 查看引用來源

原來我計錯數呀~
應該係5000蚊~

好抵

平盡港九.........:')

好頭好尾, 如果寫完 A 再休息就好了 ^^

真的開始化了....得快樂時且快樂,何必對未發生既事想得太多呢??
人好化學....無啦啦可以有個碌從天而降都得
真是整定了....根本就逃不了
聖誕是應該充滿樂趣的吧....lets enjoy~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆