上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
2.7k  634.7k

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-18 03:10 PM 發表 查看引用來源

這件事上教會了我, 喜歡里清問題的女性, 我都應該避之則吉
cannot agree anymore x 100000 times

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-18 03:00 PM 發表 查看引用來源
我提起電話時, 腦海中升起左壓力, 突然我想放棄打比A, 因為想起昨晚係DANCING FLOOR既一些對話, A好似想攪清楚兩人關係, 其實我比佢吸引, 極其量只係外表上, 同工作能力上, 我對佢認識覺得仍好有限, 情況同已往既知己 ...
唔.......男人............嗯...................

好文 , 推

睇黎 A 仲難甩

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-18 03:08 PM 發表 查看引用來源

應該是時候長休一下了
想長休中找新題材?????呵呵....回來就有新篇章了嗎?.....

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-18 03:08 PM 發表 查看引用來源

應該是時候長休一下了
寫文長休都尚可接受 , 長休唔上黎吹水則是嚴重罪行 :smile_o01:

睇黎 A 仲難甩

各位, 其實我寫這個點滴, 係剛開始時, 的確好輕鬆, 想去分享故事, 但每開始一個新故事, 我亦都要打開我每一串記憶. 我本身有寫日記習慣, 所以我可以記下咁多年點滴. 但原來記下容易, 要回憶, 係咁難.

每開一個新故事, 心入面又多一分起落. 當然! 當中有喜亦有傷, 但我自己原則係, 盡力報喜不報憂, 好好去包裝一個故事. 但原來那是很困難. 寫P時, 我心情激湯, 寫WENDY時我自愧形穢, 寫到A就更是心情忐忑. 的確沒開始的輕鬆, 又或許已是我的技窮.

沒有辦法好好掌握自己的心情及節奏, 執筆真係好難, 畢竟並非情慾著作, 只希望帶出兩性關係, 這等關係, 實在太深太深.

可能兩日來太多酒, 更加打亂自己思想節奏及步伐, 這兩天的故事自己覺得有點亂........

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-18 03:50 PM 發表 查看引用來源
各位, 其實我寫這個點滴, 係剛開始時, 的確好輕鬆, 想去分享故事, 但每開始一個新故事, 我亦都要打開我每一串記憶. 我本身有寫日記習慣, 所以我可以記下咁多年點滴. 但原來記下容易, 要回憶, 係咁難.

每開一個新 ...
你不如小休一下 , 大家吹下水 , 輕鬆下先

有時間有 mood 先再 update 囉

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-18 03:50 PM 發表 查看引用來源

每開一個新 ...
雖然我係追看嘅讀者之一

但如果要落筆係咁難過, 咁唔需要勉強 .

ching 要為下自己諗

相信大家都會明白嘅

引用:

每開一個新 ...
慢慢黎啦,alden我支持你架,因為出過帖就知好多細節當中要回憶,
又要化成文字,係要side好多時間,你唔洗有壓力,
同我地傾下計,mood到至寫

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆