上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
2.3k  296.9k

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2024-8-22 16:15 發表 查看引用來源
90縮到60分鐘真係一個致命點,好無引,我去食快餐好過,食完再按個老正仲爽,疫情後出火水會只有早班有靚女,晚班真係算把啦🤣要質素高D要去D半正半邪既場可能有,不過又無咁放同價錢貴D ...
真係同我啲老友一樣,佢哋依家响附近食個快餐,啲女有啲幾好,2,3舊水,間唔中有一兩件高質,都係3舊水1 Q,食完先再去,有時按個正骨,大堂叫鬆腿妹鬆下腿。有啲鬆腿妹正過技C😂

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2024-8-22 16:15 發表 查看引用來源
90縮到60分鐘真係一個致命點,好無引,我去食快餐好過,食完再按個老正仲爽,疫情後出火水會只有早班有靚女,晚班真係算把啦🤣要質素高D要去D半正半邪既場可能有,不過又無咁放同價錢貴D ...
邊度仲有快仔)?向西?

引用:
疫情前
已經全部係70分鐘了

我鐘意去羅湖大酒店
因為佢維持左90分鐘,好耐

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2024-8-22 05:50 發表 查看引用來源
係啊,而家同以前D記D師兄係微信群度傾計多,好少上黎了😁陽光D自助餐朋友講到好正,你有無去試下🤭我自己小玩左,一來夜班無咩靚女,二來覺得縮左時間無咩引,興趣減左,不過最近試左換左手既文錦水會,管理層班底有D係以前飛龍轉過 ...
文敢
換左管理層
咁要去試下了

之前個客服很寸
我微佢,想約你介紹果個
but冇覆
原來因為個jc係返夜班
所以個客服都費事彩我

引用:
原帖由 九哥哥 於 2024-8-22 10:13 發表 查看引用來源
吾好甘小氣,我吾這樣說點引到你出來😂推介呢D野人人感受不同,我了解的,不過上次真係有D吾太舒服,間野真係好Q差😂吾關你事,我專登這樣說,哈哈!😂得閒上來吹下水💪😂 ...
d就係,傳說中既

言者唔係咁既意思
聽者覺得係那個說法

話時話
邊間?

引用:
原帖由 emau1 於 2024-8-22 23:18 發表 查看引用來源
呢d就係,傳說中既

言者唔係咁既意思
聽者覺得係那個說法

話時話
邊間?
重講邊間,如果你記得「女神」呢二個字就知道邊間,本人不會係女叫女神😁呢件02年,試完告訴你🥰❤️

附件

引用:
原帖由 九哥哥 於 2024-8-23 21:04 發表 查看引用來源
重講邊間,如果你記得「女神」呢二個字就知道邊間,本人不會係女叫女神😁呢件02年,試完告訴你🥰❤️
勝在夠年輕

but
太細波啦

引用:
原帖由 emau1 於 2024-8-23 23:21 發表 查看引用來源
勝在夠年輕

but唉
太細波啦
食得大波多今次轉下口味😂

引用:
原帖由 emau1 於 2024-8-23 23:21 發表 查看引用來源
勝在夠年輕

but唉
太細波啦
我情願找夠年輕細波含好過被爛笪笪中女所謂女神含

發達啦遇到粉紅色奶頭妹子👍

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆