上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  446.7k

線位果到有個圈係唔係正常= =

引用:
原帖由 chasedream 於 2010-12-25 04:58 PM 發表 查看引用來源

MERRY XMAS ar CHING..
我都係聖誕去割..同你一樣...
係屋企好悶...又唔可以去玩...
耶穌都喺12月割啦...

前幾日去左dr.chan到做手術
而家原來有隻比激光更新既技術
割完包皮用個圈套住就可以代替針線,十日後返去拆左佢
唔知有冇朋友一樣用過呢種方法:smile_41:
另外痾尿分差係咪正常?

求救呀=.=割左3個月D線位有個圈係唔係正常...點先可以冇左個圈= =HELP

:smile_13:
請問..

早幾日將成個龜頭反曬出黎之後
好唔舒服
而家無反應成個都露曬出黎
我想問咁樣係咪正常?
係咪習慣左就無事??

引用:
原帖由 Xmas_Jack 於 2010-12-26 11:06 AM 發表 查看引用來源
前幾日去左dr.chan到做手術
而家原來有隻比激光更新既技術
割完包皮用個圈套住就可以代替針線,十日後返去拆左佢
唔知有冇朋友一樣用過呢種方法:smile_41:
另外痾尿分差係咪正常?
痾尿分差係正常
你話用圈割....我12歲割果陣已經喺咁啦:smile_35:

引用:
原帖由 6821555 於 2010-12-27 06:54 PM 發表 查看引用來源
:smile_13:
請問..

早幾日將成個龜頭反曬出黎之後
好唔舒服
而家無反應成個都露曬出黎
我想問咁樣係咪正常?
係咪習慣左就無事??
正常...keep going就可以

引用:
原帖由 twiceonly 於 2010-12-28 01:05 AM 發表 查看引用來源

痾尿分差係正常
你話用圈割....我12歲割果陣已經喺咁啦:smile_35:
咁佢話用圈係新技術係咪比人呃左
而家又痛,近圈d皮仲好多黃色黏膜咁既野,又唔敢抹
一早用激光好過:smile_39:

拆左膠紙, 而加要每日用紗布包紮...
條野好核突, 又腫又好似有舊肉咁,又有分泌物, D 色又唔match
佢話要成個月先可以性交, 即係要成個月先叫好返...
而加行路都唔敢行得快, 就住就住,好煩.
各位割完既ching, 係唔係真係咁架?
share下經驗: 大概幾耐d腫幾好冇, d分泌物幾時冇, 幾時先叫痊癒??

引用:
原帖由 influenza1203 於 2010-12-28 10:34 PM 發表 查看引用來源
拆左膠紙, 而加要每日用紗布包紮...
條野好核突, 又腫又好似有舊肉咁,又有分泌物, D 色又唔match
佢話要成個月先可以性交, 即係要成個月先叫好返...
而加行路都唔敢行得快, 就住就住,好煩.
各位割完既ching, 係唔 ...
CHING:
我冇痴膠紙,一做完手術出黎就包紗布..
包左第6日了..醫生同我講包左2,3日就可以折線.
睇番之前CHING的POST有人兩星期都可以打飛機了..
不過我自己就覺得小心的好...無胃為左個兩星期搞到有咩手尾啦..

我依家見到自己個傷口都好核突, 又腫又好似有舊肉咁,又有分泌物, D 色又唔match
(的分泌物應該係膿?我估...唔係發炎個隻膿BO)
我行路都OK,,傷口唔太痛..不過我估係個頭有時有D位仲係敏感啦...

反而依家未折線...慢慢都訓唔到...扯到痛醒=.=
希望快D折左線...扯都冇咁痛呀嗎...

PS: 我係做最傳統個隻手術的..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆