上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
2.3k  296.8k

引用:
原帖由 九哥哥 於 2024-8-21 10:56 發表 查看引用來源
羅湖之友失蹤3個月次以上,佢 貼羅湖之友吃喝玩樂開心遊關左留言 莫非去了TG幫手推廣水會?
尼度好耐無見佢出現,仲等緊佢有冇好嘢介紹

回覆 2201# sipadan 的帖子

佳寧娜6樓,房細,價高,質素唔多掂

引用:
原帖由 sipadan 於 2024-8-21 12:38 發表 查看引用來源

以依家深圳質素,佢開2 K,算ok,
部長話佢放假,係咪同你玩緊😁
吾係佢,佢中中地女,2K係比件舊相好24歲買化妝品,不過低調D否則冇得玩😂😁

引用:
原帖由 sipadan 於 2024-8-21 12:42 發表 查看引用來源

好嘢介紹?上次中伏超中女高清重打開門,場 環境超差,吾想佢用口,佢突然用口

引用:
原帖由 九哥哥 於 2024-8-21 15:09 發表 查看引用來源
好嘢介紹?上次中伏超中女高清重打開門,場 環境超差,吾想佢用口,佢突然用口
睇開D啦9仔,都唔明種傷我仲有咩意思,我講左係賣服務,我係呢度出既POST對得住天地良心,公道自在人心,呢道睇開我既師兄會知我係咩人,你咁講無用架,唔該唔好成日當我係廣告佬咁講我啦,積下口德,好來好去,唔該!

引用:
原帖由 sipadan 於 2024-8-21 12:42 發表 查看引用來源

係啊,而家同以前D記D師兄係微信群度傾計多,好少上黎了😁陽光D自助餐朋友講到好正,你有無去試下🤭我自己小玩左,一來夜班無咩靚女,二來覺得縮左時間無咩引,興趣減左,不過最近試左換左手既文錦水會,管理層班底有D係以前飛龍轉過去,以前飛龍係咩服務我就唔多講啦🤣以前師兄會懂😌但唔好誤會,唔代表文錦水會而家行返飛龍制度🤣不過好似技師係OPEN既,至少我上次試果條女係OPEN先😁但夜班好似質素都係麻麻,我而家鐘意去D中型場揼下骨HEA下嘆下,最少90分鐘先🤭有時叫D著短裙美容妹推油按全身順便養下眼抽下水,連埋小費都係400人仔左右,感覺玩得開心D,順帶一提而家夜晚皇崗口岸有架巴士可以出水圍循環線,真係幾正,可以唔駛行天橋先啦,有需要既師兄可以留意下,以前成日要行條天橋坐的士,好唔方便,因為呢架巴士我而家都多左去水圍果邊蒲😂咁多位師兄好掛住你地啊,祝你地出入平安😘

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2024-8-22 05:29 發表 查看引用來源
睇開D啦9仔,都唔明種傷我仲有咩意思,我講左係賣服務,我係呢度出既POST對得住天地良心,公道自在人心,呢道睇開我既師兄會知我係咩人,你咁講無用架,唔該唔好成日當我係廣告佬咁講我啦,積下口德,好來好去,唔該! ...
吾好甘小氣,我吾這樣說點引到你出來😂推介呢D野人人感受不同,我了解的,不過上次真係有D吾太舒服,間野真係好Q差😂吾關你事,我專登這樣說,哈哈!😂得閒上來吹下水💪😂

回覆 2206# 羅湖之友 的帖子

羅湖C兄,好耐冇見
陽光無去,同你感覺一樣,時間短左,出完就走,無以前嗰種,出完大家攬住一陣吹下水,同埋
依家整個羅湖飛機場,好似早班啲女好過夜班,早班後生啲
依家都係同2,3個豬朋狗友,周圍走,周圍試😂

引用:
原帖由 九哥哥 於 2024-8-22 10:13 發表 查看引用來源
吾好甘小氣,我吾這樣說點引到你出來😂推介呢D野人人感受不同,我了解的,不過上次真係有D吾太舒服,間野真係好Q差😂吾關你事,我專登這樣說,哈哈!😂得閒上來吹下水💪😂 ...
明白就好🤗

引用:
原帖由 sipadan 於 2024-8-22 11:09 發表 查看引用來源
羅湖C兄,好耐冇見
陽光無去,同你感覺一樣,時間短左,出完就走,無以前嗰種,出完大家攬住一陣吹下水,同埋
依家整個羅湖飛機場,好似早班啲女好過夜班,早班後生啲
依家都係同2,3個豬朋狗友,周圍走,周圍試😂 ...
90縮到60分鐘真係一個致命點,好無引,我去食快餐好過,食完再按個老正仲爽,疫情後出火水會只有早班有靚女,晚班真係算把啦🤣要質素高D要去D半正半邪既場可能有,不過又無咁放同價錢貴D

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆