上一頁下一頁
發新話題

鬼王回憶錄~~~已婚小敏 (UPDATED P.7,P.27)

收藏  |  訂閱
654  74.4k

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-26 05:23 PM 發表 查看引用來源

希望到時仲有力同佢~~~~去飲茶啦
仲有力既話食多件餅囉:smile_34:

引用:
原帖由 ip_derek 於 2009-6-26 05:34 PM 發表 查看引用來源

原來你咁秋得架. 鬼王都比你打死  好彩未pm佢姐:smile_13:
只要小雨高興, 死多+次又何妨
更何況我早巳死左啦.......

引用:
原帖由 小雨^.^ 於 2009-6-26 05:28 PM 發表 查看引用來源

噤你死梗,俾我打死:smile_34:
come on babe.......妳話點就點

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-26 10:34 AM 發表 查看引用來源
寫得好好,令人有追看0既衝動,支持!!!!
多謝靚女支持

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-6-26 11:56 AM 發表 查看引用來源

唉, 果個女侍應, 果個 last order....真係破壞晒:smile_o08:  
咪係lor.........激死我
啤梨仔....我終於知道小士多啤梨係邊個呀

btw, 前排係咪有套古裝電視劇, 其中有個女角叫"影月"架???
好似好熟咁.....

鬼先生寫的野,是用心寫很有誠意.....雖然大家理念不同.我依然喜歡看鬼先生作品..人品也不錯,其他留返啲其他靚女評價:smile_o05: :smile_o05:

另多謝各位兄弟的支持, 費事遂一reply 比人話呃 post, sorry
小弟定必盡快完成

引用:
原帖由 月影 於 2009-6-26 05:44 PM 發表 查看引用來源
鬼先生寫的野,是用心寫很有誠意.....雖然大家理念不同.我依然喜歡看鬼先生作品..人品也不錯,其他留返啲其他靚女評價:smile_o05: :smile_o05:
多謝影兒........

引用:
原帖由 top-gun-gun 於 2009-6-26 05:43 PM 發表 查看引用來源
btw, 前排係咪有套古裝電視劇, 其中有個女角叫"影月"架???
好似好熟咁.....
當然熟喇!!你每晚望上天空月光高高掛住天邊..月之影只陪月靜靜道過無邊日子...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆