上一頁下一頁
發新話題

我與19yrs女網友的醉人經歷 (UPDATED P.34,P36完)

收藏  |  訂閱
1.5k  116.7k

引用:
原帖由 TABASCO_B 於 2009-6-17 14:36 發表 查看引用來源

哈哈    你係:smile_41::smile_41:

我條腿唔夠    徐叔敏長    佢都有42咐長腿:smile_27::smile_27:
我係. . .  

我係迪迪呀... 辣椒仔 ~  :smile_o05:
 妳幾高呀 ?  徐淑敏 有baby fat.. 有都唔覺..:smile_35:

追番樓主個post先...

引用:
原帖由 kk_公主 於 2009-6-18 02:58 AM 發表 查看引用來源
睇到個waiter話佢係你囡囡...
都幾搞笑
多謝公主支持
當時個環境的確勁尷尬呀
仲笑我........

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2009-6-18 03:05 AM 發表 查看引用來源

我係. . .  

我係迪迪呀... 辣椒仔 ~  :smile_o05:
 妳幾高呀 ?  徐淑敏 有baby fat.. 有都唔覺..:smile_35:

追番樓主個post先...
佢話 170..........高妹一名:smile_47:

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-18 03:08 發表 查看引用來源

佢話 170..........高妹一名:smile_47:
thats cool ~~~~~   

喂...   !! 你個 part.2 呢 .. . 真係 .. . .

我仲未睇.. 放工番屋企先睇.. :smile_15:

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2009-6-18 03:47 AM 發表 查看引用來源

thats cool ~~~~~   

喂...   !! 你個 part.2 呢 .. . 真係 .. . .

我仲未睇.. 放工番屋企先睇.. :smile_15:
sorry........我知文筆好悶........辛苦你呀

嘩        真係   醉人的經歷  丫   

引用:
原帖由 wai0708 於 2009-6-17 10:29 PM 發表 查看引用來源
師兄,芜我想問你幾歲,咁好彩食到19妹妺仔and係邊個往徵友區識到佢,佢同你上床之後有冇問你lor錢or禮物
你當  我地 啲 女人 係咩丫
唔係   個個   係甘咖

請問你架係咩車呀??
:smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-17 10:37 PM 發表 查看引用來源

我中年男人 lor....40 呀,
佢完全無攞錢 or 禮物,
當時我亦無諗過呢d野........
但同佢一齊果刻,
我 feel 到佢係想試下被人尊重/愛錫的~~~~"性愛感覺"
唔怪  得  叫你   daddy 啦

daddy

引用:
原帖由 肥周仔 於 2009-6-17 10:45 PM 發表 查看引用來源
我屌過無毛一線西,超正
when you doing dream

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆