上一頁下一頁
發新話題

同一張相打咁多次飛機?(p.9 p.17 有新相. P26 updated on 5/6/2009!!)

收藏  |  訂閱
423  132.4k

引用:
原帖由 芯思思 於 2009-6-1 01:01 AM 發表 查看引用來源
真係無你地講得咁正, 個姿勢又夾又托, C 睇落都變E 啦~!
:smile_38: :smile_38: 出多張研究下:smile_53: :smile_53:

你都幾撚大波嫁禾......
點解唔用對波夾住條仔

引用:
原帖由 芯思思 於 2009-6-1 01:01 AM 發表 查看引用來源
真係無你地講得咁正, 個姿勢又夾又托, C 睇落都變E 啦~!
當你分享相片的時候,情緒係咪好高漲呢?

引用:
原帖由 danichan 於 2009-6-1 01:02 AM 發表 查看引用來源
咁你未同佢做一次囉..
睇佢會唔會好快就同你散....
OR佢只為性...唔愛你...
你再唔俾佢一定會如你散...
其實我都想同佢做。尋日我又同佢吹果陣, 佢用手指都攪到我好想要, 我都明比佢試。佢知我未試過, 錫我全身錫咗好耐, 我都feel 到自己濕得好犀利。不過, 當佢入咗少少的時間, 我真係可能太緊張, 痛到頂唔順推開咗佢。

再多 d warm up 會好 d

引用:
原帖由 寺本剛 於 2009-6-1 01:05 AM 發表 查看引用來源

當你分享相片的時候,情緒係咪好高漲呢?
唔講你知...不過, 我覺得自己有d咸濕...當我知可能好多人(你地) 用緊我張相打飛機的時候....我諗緊....

引用:
原帖由 芯思思 於 2009-6-1 01:16 AM 發表 查看引用來源

唔講你知...不過, 我覺得自己有d咸濕...當我知可能好多人(你地) 用緊我張相打飛機的時候....我諗緊....
睇住張相就可以打飛機???真係咁易滿足???:smile_19: :smile_19: :smile_19:

引用:
原帖由 芯思思 於 2009-6-1 01:16 AM 發表 查看引用來源

紫色 bra 個張正呀, 硬一硬呀

嘩吓.....好正呀:smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 芯思思 於 2009-5-30 03:21 AM 發表 查看引用來源
加埋呢張~!佢就可以打好多之啦!你地其實會點諗同我做?

你呢 d 相係邊個幫你影架?????:smile_13: :smile_41: :smile_14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆