上一頁下一頁
發新話題

我娶女, 一定要處女..

收藏  |  訂閱
326  15.7k

引用:
原帖由 xyz6363 於 2008-12-12 02:13 PM 發表

你條狗樣, 唔夠人講, 就話人白痂, 完全無point.:smile_30:
咩叫白痂呀:smile_41: :smile_41: 你識唔識字架:smile_41: :smile_41:
唔識字就學好先啦,一日掛住娶處女...有病!!!:smile_34: :smile_34:

樓主自己咪又係歧視 :smile_39:
有處無罪 無處有罪 你估你係神咩 :smile_42:
你扮夜神月牙 ? 要懲治現世有錯既人 ? 做出女人全是處女的世界 ?
真可笑:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 xyz6363 於 2008-12-6 10:03 AM 發表 查看引用來源

多謝支持, 即是證明,
香港重有人, 起碼我..
都唔喜歡娶一個唔係處既女子.

建議處男一定要簡處女拍拖,
扑下處女, 感覺唔同d架.

比咁多男人搞過既女人, 個 "係" 一定鬆 ...
又講得幾有道理喎~@@" 自己有料緊係搵個處, 無料就係無所為  (以分開是否真愛去計)

*家家有本難念的經, 可能覺得老婆唔係處無乜所為, 真心相愛就ok, 但如果有一日真係自己女友個前度男友同你講一番話, 話你現在個女友比人扑到大晒, 仲要周圍咁多人, 即使把口話無乜所為, 但絕對相信實會有條刺的, 只是條刺會唔會在平時鬧交中彈出來only*

回覆 213# 的帖子

點樣用真愛去分有料就搵處女?冇料就搵唔係處女呀?

回覆 214# 的帖子

笑夢白兄 誤會了:smile_44:
上上面果條友講 自己有料就搵處 冇料唔好搵處  (唔理個男/女係唔係真愛)

引用:
原帖由 你好^_^ 於 2008-12-12 05:21 PM 發表 查看引用來源

又講得幾有道理喎~@@" 自己有料緊係搵個處, 無料就係無所為  (以分開是否真愛去計)

*家家有本難念的經, 可能覺得老婆唔係處無乜所為, 真心相愛就ok, 但如果有一日真係自己女友個前度男友同你講一番話, 話你現 ...
又一個腦筍未生埋嘅細路, 咩叫"自己有料梗係搵個處"? 溝唔到女長期食白果要打飛機冇選擇之下焗住要做處男咁叫有料? 就算你真係咁守身如玉有女痴埋黎都唔攪, 死等你所謂嘅真愛我都唔覺得"愛"同埋"性"有竹門對竹門呢回事囉:smile_39:
你擔心拖住條女撞到佢以前條仔仲要條友咁幼稚講埋d低能野, 不如擔心你條女未同你做就頂你唔順出去偷跳好過啦:smile_45:

祝你好運搵得到........

哈哈,可能真係做野做到眼花!
忙裡偷閒,成日睇錯,多謝提醒!

引用:
原帖由 xyz6363 於 2008-12-12 10:12 AM 發表 查看引用來源

我估, 你都唔係處.
你咁講, 只係粉飾不是處的女人, 想提昇自我價值.
你既罪, 就係敗壞社會, 教壞下一代.
你都無認真回答我的問題,
就貶低我, 你對自己條仔, 無要求咩, 你發誓啦...
1) 唔該你...呢位中一小朋友,唔好係呢度貶低香港女性!兩性相處,並唔係咁...(處男要求處女,無問題) 但你諗既方向有d 偏差..
2) 你無權去話女人有無罪!成年人在婚前發生性行為,係全世界文明既國家,都係無罪架!!
3)  我點敗壞社會呀?我去叫 d 未成年少女同人做愛咩??
4) 你問我咩問題呀?????
5) "男友"...唔係"條仔"...唔該你學下點講野!唔係我貶低你,你自已既言語,已經貶低晒你自已啦!
     無端端發咩誓呀?你想講咩呀?係 forum 發誓?? :smile_45:

引用:
原帖由 Kelly_Li 於 2008-12-12 10:53 PM 發表 查看引用來源

1) 唔該你...呢位中一小朋友,唔好係呢度貶低香港女性!兩性相處,並唔係咁...(處男要求處女,無問題) 但你諗既方向有d 偏差..
2) 你無權去話女人有無罪!成年人在婚前發生性行為,係全世界文明既國家,都係無罪 ...
算啦  樓主太石更月翏
樓主認為串佢既人都係 唔係處
且十分淫,濫同無道德 :smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆