上一頁下一頁
發新話題

[財財] 大除夕PARTY! HAPPY NEW YEAR 2009 (VOL. 3)

收藏  |  訂閱
752  6.5k

支持吓先......:smile_38:

引用:
原帖由 (分身) 於 2008-10-28 05:17 PM 發表 查看引用來源

請問佢幾時出報告......:smile_13: :smile_13:
咁就唔知啊迷姦哥啦....:smile_39:

引用:
原帖由 上官收音 於 2008-10-28 05:16 PM 發表 查看引用來源

升旗天哥哥你真係活力充沛...
係啊琴晚出原post 都今朝7點幾﹐
訓幾粒鐘又起身睇啊秋官做既劉邦﹐好鬼好笑架.....!!! :smile_03: :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 魔鬼財財 於 2008-10-28 05:16 PM 發表 查看引用來源

分身你好呀! 今個星期五度掂未呀?
如無意外...............應該無問題
我打左電話報名啦:smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 星崎天龍 於 2008-10-28 05:19 PM 發表 查看引用來源

係啊琴晚出原post 都今朝7點幾﹐
訓幾粒鐘又起身睇啊秋官做既劉邦﹐好鬼好笑架.....!!! :smile_03: :smile_03: :smile_03:
睇下上官講野有無錯仲實際啦...:smile_13:

引用:
原帖由 魔鬼財財 於 2008-10-28 05:17 PM 發表 查看引用來源

多謝天龍兄黎玩呀!
係啊﹐呢都好玩嘛﹐
個個都差唔多時間註冊﹐好有親切感......!!!

引用:
原帖由 ringo076 於 2008-10-28 05:19 PM 發表 查看引用來源
支持吓先......:smile_38:
多謝ringo都黎支持新人開團呀!

我報名!

但唔到!:smile_30:

引用:
原帖由 星崎天龍 於 2008-10-28 05:21 PM 發表 查看引用來源

係啊﹐呢都好玩嘛﹐
個個都差唔多時間註冊﹐好有親切感......!!!
咁又係喎!

引用:
原帖由 魔鬼財財 於 2008-10-28 05:24 PM 發表 查看引用來源

多謝ringo都黎支持新人開團呀!
你係新人:smile_35: ,我係超新星....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆