上一頁下一頁
發新話題

同事姐弟戀/父女情 (我和我的女助手)+(番外篇)+(自白篇) Update 04 June 2008-14:04

收藏  |  訂閱
755  139.9k

:smile_41: 你有无老婆呀

Sam 早晨 琴晚有冇焗死呀 :smile_47:

早晨呀 ! 未焗死 !
引用:
原帖由 decemmeimei 於 2008-5-22 09:31 發表
Sam 早晨 琴晚有冇焗死呀 :smile_47:

:smile_40: 早晨 ! 街坊:smile_40:

小弟乃單身人士 ! :smile_38:
引用:
原帖由 surperman 於 2008-5-22 01:42 發表
:smile_41: 你有无老婆呀

早晨 !
引用:
原帖由 bb920 於 2008-5-22 09:48 發表
:smile_40: 早晨 ! 街坊:smile_40:

幫下手推下先~:smile_35:

早晨呀.........:smile_38:
我都想焗死...........:smile_22:

番外篇 – One Night Stand ~~~
*** 呢個CASE曾經係阿花個POST貼過,現在重溫一次,睇過既街坊見諒 ! ***

去左美國成個禮拜,前晚(30 April 2008 ) 6點幾7點,返到香港,先知道原來前晚係星期三,唔係星期四 !
弊 ! 約錯左女女(Club果D小姐) 星期四添,於是第一時間送左阿Assistant返屋企(果時未同佢拍拖架 !),然後即刻打比女女,問佢得唔得閒啦,點知佢話佢感冒發緊燒 !
咁我咪叫佢休息下,同埋叫佢好返先打比我囉 !
跟住我就即刻打比我班損友啦,點知佢地上晒去觀瀾打波(GOLF) !
之後,再打比我老板報到(表面上),然後就問佢一陣會去邊個場跳舞啦,佢竟然話返屋企陪老婆喎 !
我老闆竟然會返屋企陪老婆 ? 佢識既咩 ?

唉 ! 天亡我也 !
見無乜運行,咪返公司跟下D Case 囉 !
到9點零10點,諗住返屋企訓覺 ! 唉 ~~~ !

嬉 ! 有轉機 ! 有個小妹妹打黎,問我係邊 ? 我話係尖沙咀 !
小妹妹話,佢同個女同事一齊飲緊野,都係係尖沙咀。
問我有無興趣 ? 我見無乜野做,咪應承佢囉 !
20分鐘後,到達現場,見到兩個OL座係度飲野,
一個係小妹妹,而另一個係佢既同事 ! (望落去28-9左右,中等身材)
循例介紹,吹下水,跟住骰盅遊戲 ...... 等等等等等 !
11點幾,小妹妹既BF都到埋 ! 我地繼續玩 ...... !
過左無耐,隔離果個新朋友,開始變左條八爪魚兼不停請我食波餅 !
玩左個零鐘,小妹妹同BF話走先 ,而我就同新朋友繼續傾計 !
傾到點幾兩點,我就同新朋友講:夜啦,不如我送你返屋企啦 !
佢回答:我住好遠架,天水圍呀 !
我跟住話 : 咁呀?! 不如附近搵個地方訓啦 !
佢竟然話 : 好呀 ! (大佬呀,38歲肥中坑,都有Market ? )

新朋友一話好 ! 我即刻帶左佢去附近既聖記,開間長房訓覺 !
係房度Keeper一出左去,我地就開始"車",開頭輕輕錫,跟住開始上下其手,
摸下,摸下, 摸到落妹妹度......嘩 ! 勁呀 ! 黃河缺堤,華東水災呀 !
我跟住係佢耳仔邊問佢 : 點解濕晒既?
佢當然好例牌咁答我 : e ! 好衰架,衰人 ! (之類啦......)
我當時緊係話之佢講乜啦 ! 同佢勁"車" ,"利" 踏 "利" !
跟住同佢鴛鴦浴,係浴室先來一Q,然後出黎再大戰 (69,DOGGIE......)
特別一提,我都試過舔佢陰道口同C眼,中間果點,佢既反應直頭好似發左癲咁呀 !(唔怪得之,阿花咁鍾意男友仔搞佢果度啦)
之後同佢......都唔記得做左幾多Q啦 ! 總之我盒0.03 + 房果兩個全部都用晒啦 !

搞到下晝差不多點幾鐘CHECK-OUT,散水 !
到依家,條腰骨仲有D赤赤痛 !

ching..你好勁喎..可以有咁多女食既:smile_47: :smile_46:
記得keep住日日update丫..支持:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆