上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問

收藏  |  訂閱
751  185.9k

唔該介紹d好既醫生比我^^thx
因為我要割包皮, 唔知邊間好, 最好平d喇..........

我未割過包皮....e+17years old不過前日開始有d淡黃色一片片有大有細流出黎有時要自己抽幾下先流出黎佢係咁流出黎我e+唔知點算有沒人試過.....係咪要去割包皮.....

我都係家計會咋~ 不過, 差唔多要等半年

點解要割= =?割左有咩用
唔割又有咩問題?

引用:
原帖由 devildark3 於 2007-11-29 09:10 PM 發表

俾點意見大家啦,我就剛剛做完無耐(上星期六做).
地點係係大陸醫院(因工作上要日日起大陸返工),局部痳醉,價錢$600(傳統用刀$600, laser$800, 因為帶唔夠$..做左$600, 檢查唔使$),開始勁痛..開始打左一枝痳醉 ...
開始勁痛..開始打左一枝痳醉針..醫生問都唔問痛唔痛..就咁切..痛到仆街..同醫生講..個醫生仲起到玩野..切一D..問痛唔痛..然後再切.問痛唔痛..緊係叫痛..之後先打多枝痳醉..但果陣已經感覺到差唔多切晒..正PK醫生.
我個情況同你一模一樣XD

我都係番大陸割
因為我個表哥係果間醫院做醫生所以至放心:smile_27:

用手反到要唔要割??

引用:
原帖由 干柿 於 2008-1-7 02:55 AM 發表
用手反到要唔要割??
要...........

[quote]原帖由 沒看到什麼 於 2007-12-23 05:38 PM 發表

想問沒沒看到什麼 兄 你排期排左幾耐

引用:
原帖由 干柿 於 2008-1-7 02:55 AM 發表
用手反到要唔要割??
It really depends on the situation so you really need to consult a doctor.

引用:
原帖由 天使mk-2 於 2008-1-5 06:52 PM 發表
我都係家計會咋~ 不過, 差唔多要等半年
but i think it is worth the wait. much better than doing it in China

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆