上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴二 (UPDATED 21/JAN P.120 #1800)

收藏  |  訂閱
3.0k  134.4k

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-31 11:59 AM 發表 查看引用來源

我亦非仁慈啦, 係好多人眼中我好無情, 包括A都係咁覺得..........

話時話, Ms. mcb, 風乾物燥, 你D相次次都咁SEXY, 好多人好易擦槍走火喎, 話口未完, 又有人會流鼻血啦.............:smile_27:
a本身係有利用你,傷係抵佢死姐.....
um....我d相其實都無咩野睇,重要既都遮晒.你當一張卡通圖咁睇就得架啦

引用:
原帖由 bcm 於 2013-12-31 12:04 PM 發表 查看引用來源

a本身係有利用你,傷係抵佢死姐.....
um....我d相其實都無咩野睇,重要既都遮晒.你當一張卡通圖咁睇就得架啦
A故事, 開始尾聲啦, 好快我會交代, 可能抵我自己死都唔定.......:smile_44:
咁都叫卡通圖咁睇..........Oh No.........真的不行鳥...........:smile_45:

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-31 12:07 PM 發表 查看引用來源

A故事, 開始尾聲啦, 好快我會交代, 可能抵我自己死都唔定.......:smile_44:
咁都叫卡通圖咁睇..........Oh No.........真的不行鳥...........:smile_45:
點都好,我地支持你架~~~!!!!!!
預祝新年快樂先

引用:
原帖由 bcm 於 2013-12-31 12:14 PM 發表 查看引用來源

點都好,我地支持你架~~~!!!!!!
預祝新年快樂先
Thank you, 寫埋呢part暫停啦, 休息下先.............:smile_30:

Happy New Year

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-31 12:18 PM 發表 查看引用來源

Thank you, 寫埋呢part暫停啦, 休息下先.............:smile_30:

Happy New Year
Take your time.

唔會係見家長呀???

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2013-12-31 12:20 PM 發表 查看引用來源

Take your time.
Sure! Thank you

引用:
原帖由 kensen 於 2013-12-31 12:20 PM 發表 查看引用來源
唔會係見家長呀???
如果係, 我現在就坐唔到係度寫故事了.............:smile_27:

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-31 11:53 AM 發表 查看引用來源

人為財死, 鳥為食亡. 的確要來把鬼, 但曾一夕共眠, 總是會有點感觸.......
聽到有d可惜~~心裡一個咁復雜既人真係不要也罷。
但話哂共眠過點可以咁對你架,定係我太單純呢

人最容易跌倒的那一級階梯,叫做愛情...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆