上一頁下一頁
發新話題

我太太成日唔同我行房,好X火,大家入黎評下理!

收藏  |  訂閱
361  16.1k

引用:
原帖由 MISSSEX 於 2009-7-10 12:05 AM 發表 查看引用來源

佢會有咁長咩?!:smile_30: 肥到縮晒入去:smile_30:
可能佢老婆唔同佢行房就係因為呢樣野.........:smile_30:

你細力唔=佢覺得你細力............
你知唔知佢之前唔係人工流產而係小產..對佢既傷害有幾大???(心+身)
另外佢要辛苦十個月..
.你只要忍10個月...你都做唔到??
你係咪男人????
如果你仲要做既.....呢度一定大把人咒你一世陽委~

引用:
原帖由 健身教練 於 2009-7-9 11:37 PM 發表 查看引用來源
我地有冇睇清楚我個post??
我已經講左我會細力d,佢都唔肯阿
連含/顏射都唔得阿,大佬,含/顏射唔會整到bb呱?
你到而家重覺得自已無錯呀:smile_o16: :smile_o16:
你睇下有邊個回覆係撐你先,我係你既話,就一定del個post喇

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-7-10 12:18 AM 發表 查看引用來源
你到而家重覺得自已無錯呀:smile_o16: :smile_o16:
你睇下有邊個回覆係撐你先,我係你既話,就一定del個post喇
所以我咪話..我地睇得好清楚..係佢老婆未睇清楚ja~:smile_44:

引用:
原帖由 可兒 於 2009-7-10 12:26 AM 發表 查看引用來源

所以我咪話..我地睇得好清楚..係佢老婆未睇清楚ja~:smile_44:
做佢老婆就真係含得撚囉:smile_o08: :smile_o08:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-7-10 12:27 AM 發表
做佢老婆就真係含得撚囉:smile_o08: :smile_o08:
佢就係想.. :smile_30:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-7-10 12:27 AM 發表 查看引用來源
係含撚都冇味呀~~~:smile_o01:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-7-10 12:27 AM 發表 查看引用來源
所以含到嘔囉:smile_44:

:smile_o05: 至惡頂係佢叫人同佢評下理

引用:
原帖由 鐵藍17 於 2009-7-10 12:32 AM 發表 查看引用來源
:smile_o05: 至惡頂係佢叫人同佢評下理
評佢架不是嘛~~:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆