上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  446.6k

引用:
原帖由 hiandrew 於 2010-12-13 10:18 PM 發表 查看引用來源
一出世就搳左包皮,家下17歲,平時唔扯棋都係成個龜頭露出泥
打飛機上下劣D包皮既時候會扯倒大脾內則個三角形D肌肉
近排發現大脾同春袋連接果個位D肉,
有D拉扯過既痕,好似將D舊色燈籠拉開再接收果D痕
我係唔係 ...
我同你同年齡, 一樣問題:smile_22:
我PM了你, 不如交流吓

各位師兄,

我也試過多間查詢後,決定在你講的 MY"X""X"DR 做咗,在電話查詢時已感覺最專業及肯耐心回應我的問題,感覺良好,又好似最抵咁,結果做完手術後証明選擇正確,手術前的擔心一掃而空,現在已重返正常的性生活,連女朋友也很接受我改裝後的新用具,"行車"時更爽、更咬地、更持久....... 對不起,一時得意忘形,失禮哂。祝各位師兄改裝成功,值得推一推

3. MY"X""X"DR
診金: $600 手術: $7000 (即時入會 診金: $300)

引用:
原帖由 Jetavana 於 2010-11-25 05:04 PM 發表 查看引用來源
各位師兄! 有事請教! 幫幫手!:smile_o06:

我打算做激光手術.我發現陳東x醫生係幾間診所都有.
師兄係邊到做?
邊間好d?

1. MH"x" (漢x) 
診金: $600 手術: $7000

2. 香港外x中x 
診金: $600 (好似: ...
各位師兄,

我也試過多間查詢後,決定在你講的 MY"X""X"DR 做咗,在電話查詢時已感覺最專業及肯耐心回應我的問題,感覺良好,又好似最抵咁,結果做完手術後証明選擇正確,手術前的擔心一掃而空,現在已重返正常的性生活,連女朋友也很接受我改裝後的新用具,"行車"時更爽、更咬地、更持久....... 對不起,一時得意忘形,失禮哂。祝各位師兄改裝成功,值得推一推

3. MY"X""X"DR
診金: $600 手術: $7000 (即時入會 診金: $300)

各位好呀./
我今年16歲, 一直都反唔到包皮出黎(包括扯起時)
直到禽日沖涼既時候終於反到.. 但當我去掂個龜頭既時候就會有少少痛楚..
因為我想清理包皮垢, 所以無即刻將包皮反番出去...
但係係我無反番既時候就一直有痛楚...

究竟係咪有問題?

如果我無痛楚將包皮一直唔反番出去,
會唔會改善到包莖既問題:smile_41:

請問大家要幾耐先可以返到工呀?:smile_13:

今日割完, 到左而家一D都唔痛 係去完小便時清潔果下好敏感, 但難題來了, 唔敢訓覺, 怕扯果時會扯爆線&痛.... 點算?

引用:
原帖由 talo1982 於 2010-12-18 01:09 AM 發表 查看引用來源
今日割完, 到左而家一D都唔痛 係去完小便時清潔果下好敏感, 但難題來了, 唔敢訓覺, 怕扯果時會扯爆線&痛.... 點算?
我未割,不過想去割,唔知手術要幾錢?
開左幾多日SICK LEAVE?

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2010-12-18 01:11 AM 發表 查看引用來源

我未割,不過想去割,唔知手術要幾錢?
開左幾多日SICK LEAVE?
手術7000+診金500
我請假請到平安夜  因為平安夜無得喱埋 一定要出去見朋友:smile_27:

我想問下割完第二日 包住的紗布油布要換嗎? 我見唔到有血水 唔知換唔換好?

引用:
原帖由 屎立消 於 2010-12-16 07:59 PM 發表 查看引用來源
各位好呀./
我今年16歲, 一直都反唔到包皮出黎(包括扯起時)
直到禽日沖涼既時候終於反到.. 但當我去掂個龜頭既時候就會有少少痛楚..
因為我想清理包皮垢, 所以無即刻將包皮反番出去...
但係係我無反番既時候就一 ...
請小心留意,包皮反起後唔應該痛,若是包皮口太窄,反起後㧜著陰莖後出現痛楚就有危險,可能㧜得太緊令陰莖痛或影響正常血流通到陰莖就當留心。:smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆