上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
2.3k  296.5k

引用:
原帖由 九哥哥 於 2024-7-30 11:52 發表 查看引用來源
中國女子只識毛伯伯,無論三歲以至老雞河馬(河太)大媽騙子典犯😂
唔係淨係中國女子,全宇宙女人都一樣看錢,就算你老婆都係一樣,你試吓冇家用俾一樣唔俾你屌😂😂😂

引用:
原帖由 alansea123 於 2024-8-1 05:12 發表 查看引用來源
8仔是以前富林红牌,波大不過淋淋地
被客日揸夜揸吾淋才怪😂上年剛剛出來做技師年輕又緊迫,今年再放手指入佢扣插,變左 筷子插碗筷,好空洞好多位😂日插夜挖坑之過😂

引用:
原帖由 ho501501 於 2024-8-1 06:40 發表 查看引用來源

唔係淨係中國女子,全宇宙女人都一樣看錢,就算你老婆都係一樣,你試吓冇家用俾一樣唔俾你屌😂😂😂
我也看錢看,
😂

歡樂卡報失平啲定係有舊証續領平啲

[quote]原帖由 九哥哥 於 2024-8-1 09:06 發表 查看引用來源
我也看錢看,
😂 [/quotel--------
過客師只呢個155?好保守下😂只脫上衣,我冇約過佢,代朋友約過佢😂

附件

引用:
原帖由 fuzzy2012 於 2024-8-1 17:08 發表 查看引用來源
歡樂卡報失平啲定係有舊証續領平啲
我以前試過報失,要搞成個月先攞得返。換證最快4日。
呢個問題,你最好問中旅社。

依家仲有冇2舊水全包 餐蛋麵任食?

引用:
原帖由 voking 於 2024-8-1 21:55 發表 查看引用來源

我以前試過報失,要搞成個月先攞得返。換證最快4日。
呢個問題,你最好問中旅社。
媽的我竟然不知道歡樂咭是什麼😂

引用:
原帖由 fuzzy2012 於 2024-8-1 21:58 發表 查看引用來源
你是不是火星人😂二百元毛伯伯六、七年前也冇,你已脫離這快樂園好久了😂冇4百元以上你不要上深圳水會起機了😂大堂可能得😂

引用:
原帖由 fuzzy2012 於 2024-8-1 21:58 發表 查看引用來源
😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫
上年去英毫
餐旦面$27好似

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆