上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  446.5k

我包皮過長打唔到..扯左時包皮遮左1/2~2/3個X頭,想問係唔係一定打唔到?

引用:
原帖由 excelboy 於 2010-9-30 08:31 PM 發表 查看引用來源

ching 我仲有3日就2個月了, 我同你情況一樣呀!
我龜頭敏感仲有呀?ching你有無呀?
我都想知幾時先正常返?
有=.=
除褲果時都淆淆地
不過好少敏感...係d腫住痛..吊

我龜頭同包皮之間有好多黃色一塊塊既野,search過話係咩皮下層分泌既油果類既野.
我自己蚊左啲,有啲痛,而且蚊完見到果啲位啲肉會少啲,有少少唔同顏色
咁樣我有無需要割包皮呢?

救命呀 
有個線位爆左 唔理佢會唔會自己埋口架..

今日day2.....好腫=_=........
冇咩血水...唔係好痛...

只係好腫.....好重咁lor~~
今日發現d 腫好似比day1 勁左=_=...
有冇人知咩事??

我係睇李醫生....呢2日好乖....冇濕水.....

引用:
原帖由 hk104367 於 2010-10-1 10:42 PM 發表 查看引用來源
今日day2.....好腫=_=........
冇咩血水...唔係好痛...

只係好腫.....好重咁lor~~
今日發現d 腫好似比day1 勁左=_=...
有冇人知咩事??

我係睇李醫生....呢2日好乖....冇濕水.....
係咁ga  好正常ga  俾d時間喇

你d腫冇返1星期都唔覺有咩大變化ga喇

我e家岩岩2星期  都仲有d腫

剃毛 尷尬~~~

早几日入去私家醫院做包反手術...
做之前有個男護叫我除褲 連低褲><
佢話要幫我剃左陰毛先....勁尷尬呀...

剃毛 我就自己剃既...

最尷尬係對住個女護士=_=...之後佢仲討論我o果度= =..

引用:
原帖由 alexalexta 於 2010-10-2 12:03 PM 發表 查看引用來源
早几日入去私家醫院做包反手術...
做之前有個男護叫我除褲 連低褲><
佢話要幫我剃左陰毛先....勁尷尬呀...
我初診時問醫生, 佢話唔駛剃毛, 但我真正去做時, 個姑娘又話我d毛太長, 俾把較剪我入廁所剪, 早知我一早自己剃左先

引用:
原帖由 excelboy 於 2010-9-30 08:31 PM 發表 查看引用來源

ching 我仲有3日就2個月了, 我同你情況一樣呀!
我龜頭敏感仲有呀?ching你有無呀?
我都想知幾時先正常返?
hihi,我都2個月多了"
但係生番出黎果d肉 幾時先可以變番好似上面d皮既顏色咁?
你地個case係咪都係咁?
不過我依家龜頭都唔算敏感了~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆