上一頁下一頁
發新話題

急急急~朋友被捉了

收藏  |  訂閱
362  60.6k

引用:
原帖由 98607077 於 22-6-2009 09:38 發表 查看引用來源
琴日一同7人..去左娛樂x母到按摩...咁我其中有一個朋友選擇了他們的推淋巴的按摩套餐..於是佢就係我們格離既房~~.但突然間有便衣公安查牌~跟住就把他捉左去派出所...到而家都未放返出黎....唉..有無ching可以話我知會 ...
比公安捉會放番出嚟,比黑幫捉去就慘啦,冇事嘅!

引用:
原帖由 encorelamlam 於 2009-6-23 10:44 AM 發表 查看引用來源

比公安捉會放番出嚟,比黑幫捉去就慘啦,冇事嘅!
我都係希望係無事..但係就....到而家都無消息..唉

引用:
原帖由 98607077 於 2009-6-23 10:26 AM 發表 查看引用來源

咁唔收錢...又唔肯人..即係要我個fd坐15日呀??
坐應該會坐,坐到幾時就吾知,吾使十五掛.你朋友應該去了拘留所.他有拘留所衣服着.食更绿豆海草粥.因為我坐過

引用:
原帖由 hongkongpeoples 於 2009-6-23 10:51 AM 發表 查看引用來源
坐應該會坐,坐到幾時就吾知,吾使十五掛.你朋友應該去了拘留所.他有拘留所衣服着.食更绿豆海草粥.因為我坐過
下...師兄既case同我朋友差唔多嗎?有無得沖涼架...會唔會第2d香港人都係拘留所架???

引用:
原帖由 98607077 於 2009-6-23 10:56 AM 發表 查看引用來源

下...師兄既case同我朋友差唔多嗎?有無得沖涼架...會唔會第2d香港人都係拘留所架???
有涼沖,什麼人都有.一句講晒,極度難受.

引用:
原帖由 hongkongpeoples 於 2009-6-23 11:01 AM 發表 查看引用來源
有涼沖,什麼人都有.一句講晒,極度難受.
會唔會俾人打架?

引用:
原帖由 98607077 於 2009-6-23 11:04 AM 發表 查看引用來源

會唔會俾人打架?
有錢買嘢給倉頭食及用,應該不會.什麼都不用做.還要扮死狗,因為他是香港仔.如果無錢使,好難講???????

引用:
原帖由 hongkongpeoples 於 2009-6-23 11:09 AM 發表 查看引用來源
有錢買嘢給倉頭食及用,應該不會.什麼都不用做.還要扮死狗,因為他是香港仔.如果無錢使,好難講???????
謝謝兵師兄提供有關資料...

引用:
原帖由 98607077 於 2009-6-22 11:46 AM 發表 查看引用來源
係啦~唉...所以今次真係好大鍋..我想問俾人罰完錢跟住坐15既一般程序係點架?

仲有..d人事..其實點得返黎...
如果定罪應該轉去福田拘留所(福拘)
因為南湖好細,好少做拘留!

引用:
原帖由 98607077 於 2009-6-23 11:14 AM 發表 查看引用來源

謝謝兵師兄提供有關資料...
叫你朋友的屋企人入$1000給他使.應該夠用.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆