上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 14)~13/6 創興打邊邊團~

收藏  |  訂閱
1.5k  32.5k

引用:
原帖由 stout 於 2009-6-5 05:53 PM 發表 查看引用來源

傻啦~~唔好客氣~我話明送俾你架ma~~
我係唔會收既~~~
:smile_o05: :smile_o05: 陶笛好可愛嫁....謝謝你呀...

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-6-5 05:53 PM 發表 查看引用來源
其實都好明顯架喇~~~~
係咩~?有無貼士呀?而家係咪係度架?

引用:
原帖由 miss_water 於 5/6/2009 17:52 發表 查看引用來源

.........其實無野啦!你地係朋友!我都唔多講啦!算啦!

其實我都當你地係朋友!又唔可以咁..........
算啦...好多嘢...係discuss 既...得過且過啦...又唔可以做d 咩嘢~~ 係咪~~

引用:
原帖由 stout 於 2009-6-5 05:51 PM 發表 查看引用來源

咁等我留意下先~~
好明顯嫁...你一定會知好快:smile_o11:

引用:
原帖由 stout 於 5/6/2009 17:54 發表 查看引用來源

頭先係度囉~~~

引用:
原帖由 miss_water 於 2009-6-5 05:43 PM 發表 查看引用來源

緊係唔係啦!:smile_o13:

不過頭先比我睇到d 野!...............:smile_o08: :smile_o08:
:smile_o14: 乜野呀??:smile_o14:

引用:
原帖由 stout 於 2009-6-5 05:54 PM 發表 查看引用來源

你睇第一版...地位係一人之下...幾廿人之上嫁:smile_o05:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-6-5 05:54 PM 發表 查看引用來源

:smile_o05: :smile_o05: 陶笛好可愛嫁....謝謝你呀...
你個人可愛ma~~鍾意d野都係可愛d既~~

引用:
原帖由 stout 於 5/6/2009 17:57 發表 查看引用來源

見過真人可以收番~~~

引用:
原帖由 stout 於 2009-6-5 05:57 PM 發表 查看引用來源

:smile_o04: :smile_o04: 唔關事..絕對唔係...只係我之前都已經好想要..所以一聽你去台灣....先想拜託下你可以可以幫我買:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆