上一頁下一頁
發新話題

***假如愛有天意***...............[128]

收藏  |  訂閱
1.5k  32.7k

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-5-30 04:35 PM 發表 查看引用來源

lu lu.你唔好話我多事.你在偷笑呀:smile_14:
好過你介紹D唔知咩解癢丸吖~~仲要係細個睇電視既~~比你激死

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-5-30 04:35 PM 發表 查看引用來源
係我 d 皮膚問題:smile_39:
剛上過去, 老板娘話我我毒積在頭, 頭先替我按穴和淋巴:smile_39:
請問死使唔使比錢呀:smile_14:

引用:
原帖由 LUCIDA 於 2009-5-30 04:37 PM 發表 查看引用來源
好過你介紹D唔知咩解癢丸啇~~仲要係細個睇電視既~~比你激死
名牌老字號:smile_14: 你唔識好野就真:smile_27:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-5-30 04:37 PM 發表 查看引用來源

請問死使唔使比錢呀:smile_14:
唔洗.... 佢話尋晚個 facial 唔扣我 course:smile_13:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-5-30 04:35 PM 發表 查看引用來源

你好.lu lu在偷笑花姐:smile_38:
佢係咁o架啦..... 成日蝦我:smile_24:

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-5-30 04:37 PM 發表 查看引用來源
塊面又紅又痕.....仲紅過你飲左酒o個陣:smile_24:
我剩係知道皮膚敏感搽司巴55幾好咋~~唔知你個D得唔得

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-5-30 04:38 PM 發表 查看引用來源

名牌老字號:smile_14: 你唔識好野就真:smile_27:
我真係唔識

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-5-30 04:40 PM 發表 查看引用來源
佢係咁o架啦..... 成日蝦我:smile_24:
邊有成日呀~~~耐唔屎啫

引用:
原帖由 LUCIDA 於 2009-5-30 04:40 PM 發表 查看引用來源
我剩係知道皮膚敏感搽司巴55幾好咋~~唔知你個D得唔得
我依家乜野都唔搽, 我驚會愈來愈紅:smile_24:

引用:
原帖由 LUCIDA 於 2009-5-30 04:42 PM 發表 查看引用來源
邊有成日呀~~~耐唔屎啫
仲唔夠呀:')

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆