上一頁下一頁
發新話題

(至暈飯局版)~Discuss~ 足球隊 徵 靚女觀眾 & 啦啦隊~173

收藏  |  訂閱
753  9.3k

引用:
原帖由 ix-man 於 2009-5-12 11:17 AM 發表 查看引用來源

我叫著左隊衫果D認真D咋嘛.. 冇衝突格:smile_30:
咁唯有秘密賽程果時著啦:smile_13:

引用:
原帖由 ix-man 於 2009-5-12 11:17 AM 發表 查看引用來源

響邊架?:smile_41:
上一版講左啦:smile_45:

引用:
原帖由 cyruski 於 2009-5-12 11:17 AM 發表 查看引用來源

又係咁極端既 :smile_43:
初初食果時我個女都未出世....:smile_13:後尾無咁好味就無去lu...  我成兩年無食過啦....
究竟你係唔係有病???:smile_45:

引用:
原帖由 cyruski 於 12-5-2009 11:00 發表 查看引用來源
發現左麥花臣旁邊有間茶記d豬扒好好味:smile_13:
引用:
原帖由 cyruski 於 12-5-2009 11:21 發表 查看引用來源
四條街咁多, 有冇正確少少既位置參考呀??:smile_40:

引用:
原帖由 cyruski 於 2009-5-12 11:21 AM 發表 查看引用來源

無講街名呀....好似係黑布街.....:smile_13:

引用:
原帖由 朱大少 於 2009-5-12 11:21 AM 發表 查看引用來源

初初食果時我個女都未出世....:smile_13:後尾無咁好味就無去lu...  我成兩年無食過啦....
究竟你係唔係有病???:smile_45:
我成日覺得耳邊有人講野架:smile_13:

引用:
原帖由 朱大少 於 12-5-2009 11:25 發表 查看引用來源

無講街名呀....好似係黑布街.....:smile_13:
唔該晒

引用:
原帖由 朱大少 於 2009-5-12 11:25 AM 發表 查看引用來源

唔想彩佢啫:smile_13:

引用:
原帖由 cyruski 於 2009-5-12 11:25 AM 發表 查看引用來源

我成日覺得耳邊有人講野架:smile_13:
係隻女鬼黎架?:smile_13:

引用:
原帖由 朱大少 於 2009-5-12 11:27 AM 發表 查看引用來源

係隻女鬼黎架?:smile_13:
近排無左喎:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆