上一頁下一頁
發新話題

320(成團另1團私人團),321有錢佬迷情OL齊齊玩開心光豬團,450全包,250齊K [第四版]

收藏  |  訂閱
405  5.6k

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-3-20 12:26 AM 發表 查看引用來源

師兄其實啲金幣點先可以負拾捌咁型嘅....
我真係唔知,我都唔知做左D嘜:smile_14:

引用:
原帖由 馬交賭仔 於 2009-3-19 11:12 PM 發表

我怕你過到黎我已經瞓低左:smile_27:
放心,我過到黎幫你頂...我都好耐無隨心所慾甘暴走過.....呵呵

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-3-20 01:56 AM 發表 查看引用來源

放心,我過到黎幫你頂...我都好耐無隨心所慾甘暴走過.....呵呵
占樣暴走呀?:smile_13:

引用:
原帖由 antonykong 於 2009-3-20 02:00 AM 發表

占樣暴走呀?:smile_13:
我暴走個時好恐怖...連飲兩jar大既威茶+8杯純.....係講緊半個鐘內既事,無計之前劈果d....

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-3-20 01:48 AM 發表 查看引用來源

岩岩同雙子座,mingking食完宵夜飲啤酒....
有機會join你一齊飲番杯

引用:
原帖由 教皇亞力士 於 2009-3-20 02:12 AM 發表
有機會join你一齊飲番杯
一定有機會...大家以酒交友...笑傲cp....哈哈

睡前一推

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-3-20 02:16 AM 發表 查看引用來源

一定有機會...大家以酒交友...笑傲cp....哈哈
星期五,六呢D日子我就一定嚟吾到架啦,睇下你會吾會有閒日啦 :smile_38:

引用:
原帖由 教皇亞力士 於 2009-3-20 02:22 AM 發表
星期五,六呢D日子我就一定嚟吾到架啦,睇下你會吾會有閒日啦 :smile_38:
基本上唔駛落香港見客,我就一至日都係cp....

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-3-20 02:26 AM 發表 查看引用來源

基本上唔駛落香港見客,我就一至日都係cp....
咁計劃下同Dfd睇下幾時會上去啦,到時pm你 :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆