上一頁下一頁
發新話題

肛交(不喜此題目者勿入,另外更改左少少內容)

收藏  |  訂閱
453  38.8k

引用:
原帖由 gtt270ps 於 2009-1-29 11:10 PM 發表 查看引用來源
試過渣主架大踢行龍長道keep住行140kn-160km到大直路果段差唔多行200km,好high,渣快車可以令我忘記唔開心既野:smile_13: :smile_13: :smile_13:
龍長道睇住中快相WO~

引用:
原帖由 gtt270ps 於 2009-1-29 11:11 PM 發表 查看引用來源
又掉低我:smile_45: :smile_45:
gt,,,, 吹多2咀好過番黎啦, 唔好搞bcm個post:smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 池佐倒夜香 於 2009-1-29 11:13 PM 發表 查看引用來源
龍長道睇住中快相WO~
我唔會理嫁,所以先易停牌:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 G_yan 於 2009-1-29 11:14 PM 發表 查看引用來源

gt,,,, 吹多2咀好過番黎啦, 唔好搞bcm個post:smile_38::smile_38:
就夠分喇:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 池佐倒夜香 於 2009-1-29 11:12 PM 發表 查看引用來源
點樣獎勵我呀??????
咦,,,你想人點姐.. 我叫gtt 咀你一啖

引用:
原帖由 gtt270ps 於 2009-1-29 11:14 PM 發表 查看引用來源
我唔會理嫁,所以先易停牌:smile_27: :smile_27:
點會可以唔理呀~超過60公里定唔知幾多要上庭架WO~ 又要交罰款

引用:
原帖由 池佐倒夜香 於 2009-1-29 11:13 PM 發表 查看引用來源
龍長道睇住中快相WO~
睇住炒添呀,唔熟路段都幾易"登"炒,我記得上次有單新聞有條友渣住架gtt係果隻彎應該"登"炒,
撞到架的士,的士死左2件:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-1-29 11:16 PM 發表 查看引用來源
咦,,,你想人點姐.. 我叫gtt 咀你一啖
佢咀我~我冇身理反應架WO~

引用:
原帖由 池佐倒夜香 於 2009-1-29 11:18 PM 發表 查看引用來源
點會可以唔理呀~超過60公里定唔知幾多要上庭架WO~ 又要交罰款
咁我又未試過好快既時候影過喎,最多超左50km,我記得好似罰650,扣5分:smile_42:

引用:
原帖由 gtt270ps 於 2009-1-29 11:20 PM 發表 查看引用來源
咁我又未試過好快既時候影過喎,最多超左50km,我記得好似罰650,扣5分:smile_42:
住邊頭呀你~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆