上一頁下一頁
發新話題

初體驗*

收藏  |  訂閱
457  58.1k

引用:
原帖由 可兒 於 2008-12-18 08:50 PM 發表 查看引用來源
因為wang係我新請既索女睇場負責人:smile_34:
老細~
你好似未出糧啵

引用:
原帖由 可兒 於 2008-12-18 06:19 PM 發表 查看引用來源
191#你個簽名又口語又書面...好怪:smile_22:
我都話我讀書少.....要你幫我補習囉:smile_47:

:smile_34: 識得食住上wo o靚妹~
:smile_43: 我諗字走數...................

引用:
原帖由 可兒 於 2008-12-18 20:58 發表 查看引用來源
:smile_43: 我諗字走數...................
你走咩先

唔..........玩下先:smile_34:

曾經有人說過......
一個愈多情的人..他心底裡就愈是專情......
在茫茫人海中不斷嘗試去尋找......
為了只是.....
尋回那種失去了的感覺..........

引用:
原帖由 可兒 於 18-12-2008 20:58 發表 查看引用來源
無良老闆~:smile_42:

引用:
原帖由 可兒 於 18-12-2008 21:07 發表 查看引用來源

為了只是.....
咪甘岩啊~靚女~:smile_38:

引用:
原帖由 可兒 於 2008-12-18 09:07 PM 發表 查看引用來源

為了只是.....
但偏偏就是他的掩飾
令身邊的她害怕交出真心
就因為這樣
彼此錯過了彼此

得唔得先:smile_46:

引用:
原帖由 可兒 於 2008-12-18 08:58 PM 發表 查看引用來源
你唔會既

206#無商不奸:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆