上一頁下一頁
發新話題

[財財] 大除夕PARTY! HAPPY NEW YEAR 2009 (VOL. 4)

收藏  |  訂閱
757  5.0k

引用:
原帖由 司馬公安 於 2008-10-29 06:40 PM 發表 查看引用來源

咁賽後分析呢:smile_40: :smile_40:
無啦........無謂浪費時間

仲之波好過馬

引用:
原帖由 耶律鬍鬚 於 2008-10-29 06:38 PM 發表 查看引用來源

加2隻大連雞蛋囉.................
咩黎架,未食過喎:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 魔鬼財財 於 2008-10-29 06:41 PM 發表 查看引用來源
1000分剛剛好, 出發啦! 拜拜咁多位!   
886........財

引用:
原帖由 魔鬼財財 於 2008-10-29 06:39 PM 發表 查看引用來源

我好博命咩?
我睇過你打字覆POST啦,好似冇停咁:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 司馬公安 於 2008-10-29 06:42 PM 發表 查看引用來源

咩黎架,未食過喎:smile_13: :smile_13:
3娶青安.........................

引用:
原帖由 耶律鬍鬚 於 2008-10-29 06:39 PM 發表 查看引用來源

唔知.................你想典:smile_38:
隨口問下............我都可能訓陣等睇波:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 司馬公安 於 2008-10-29 06:44 PM 發表 查看引用來源

隨口問下............我都可能訓陣等睇波:smile_13: :smile_13:
有咩波睇.............................

引用:
原帖由 魔鬼財財 於 2008-10-29 06:40 PM 發表 查看引用來源

無咁快掛!
好難講,等陣阿威果D浦頭就好快爆:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 魔鬼財財 於 2008-10-29 06:41 PM 發表 查看引用來源
1000分剛剛好, 出發啦! 拜拜咁多位!   
拜拜財財..............:smile_38:

:smile_27: 行開一陣就14大版:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆