上一頁下一頁
發新話題

[財財] 大除夕PARTY! HAPPY NEW YEAR 2009 (VOL. 3)

收藏  |  訂閱
752  6.5k

引用:
原帖由 耶律鬍鬚 於 2008-10-28 04:50 PM 發表 查看引用來源

係呀......用黑膠袋包住:smile_38: :smile_30:
英雄果然有溫書啊......!!!

引用:
原帖由 星崎天龍 於 2008-10-28 05:07 PM 發表 查看引用來源

係真架﹐尊貴會員﹐巨地一講野就做野架啦﹐
巨地重影埋相出埋report啦﹐不過我無份去架.,.....!!!! :smile_08: :smile_08: :smile_08:
係呀今朝見到個位迷姦骨場師兄係咁影相....

財財C兄﹐我又黎呢都玩啦....!!! :smile_03: :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 dk1965 於 2008-10-28 05:07 PM 發表 查看引用來源
支持下財財先..........
ceo都黎支持! 多謝晒! :smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 上官收音 於 2008-10-28 05:14 PM 發表 查看引用來源

咩有間甘既機場既咪﹐幾時帶我去.....??? :smile_04: :smile_04: :smile_04:

引用:
原帖由 (分身) 於 2008-10-28 05:13 PM 發表 查看引用來源

我都黎支持財財
分身你好呀! 今個星期五度掂未呀?

引用:
原帖由 星崎天龍 於 2008-10-28 05:14 PM 發表 查看引用來源
財財﹐我又黎呢都玩啦....!!! :smile_03: :smile_03: :smile_03:
升旗天哥哥你真係活力充沛...

引用:
原帖由 星崎天龍 於 2008-10-28 05:14 PM 發表 查看引用來源
財財C兄﹐我又黎呢都玩啦....!!! :smile_03: :smile_03: :smile_03:
多謝天龍兄黎玩呀!

引用:
原帖由 (分身) 於 2008-10-28 05:13 PM 發表 查看引用來源

我都黎支持財財
分身C兄你好啊﹐果晚就係撞到你個朋友啊﹐好鬼乳......!!! :smile_29: :smile_29: :smile_29:

引用:
原帖由 上官收音 於 2008-10-28 05:14 PM 發表 查看引用來源

請問佢幾時出報告......:smile_13: :smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆