上一頁下一頁
發新話題

同事姐弟戀/父女情(我和我的女助手)~PART3-Update03July2008-22:53 (Last Update)

收藏  |  訂閱
636  59.2k

星期五先上去 
引用:
原帖由 夢戰士 於 2008-6-30 11:41 AM 發表

SAM嫂早晨,你地吾係上左大陸咩

我知啦 !  以後唔敢啦 ! :smile_42:
果晚同D朋友一齊,所以先飲多左咋 ! :smile_44:
引用:
原帖由 日本紙 於 2008-6-28 11:01 AM 發表

早呀嫂嫂

尋晚有咩高興事令你開懷暢飲呀!!!:smile_41:

不過飲還飲要小心身體呀,Sam哥會心痛架!

BB我個頭好痛 ! :smile_19: :smile_27:
引用:
原帖由 jessiensam2008 於 2008-6-30 11:47 發表
我知啦 ! 以後唔敢啦 ! :smile_42:
果晚同D朋友一齊,所以先飲多左咋 ! :smile_44:

引用:
原帖由 jessiensam2008 於 2008-6-30 11:40 AM 發表
早晨呀 :smile_38:
HI BB HI SAM,.,,,,
今日真係冇乜意慾番工....:smile_27:
眼瞓到癲.....:smile_19:
係喎....你地個愛情故事發展成點呀 ?

sam.....takecare le.....

錫錫 
引用:
原帖由 st999631 於 2008-6-30 01:19 PM 發表

BB我個頭好痛 ! :smile_19: :smile_27:

午安! 又蒲吓頭先...
你倆公婆保重身子先得架嘛! 唔係點白頭到老, 結婚生返個小bb呀?
係喎, 你會補返之前唔見咗嗰幾日嗰可, sam哥?

我呢啦~~~

傻佬重未係老板房行出黎呀,睇怕今晚又要好夜 ~~~~~~ :smile_13:

返黎 ..... :smile_27:
引用:
原帖由 jessiensam2008 於 2008-6-30 18:23 發表
傻佬重未係老板房行出黎呀,睇怕今晚又要好夜 ~~~~~~ :smile_13:

老板個衰人,又將全部野比晒傻佬做,自己走去玩 :smile_22:
引用:
原帖由 st999631 於 2008-6-30 06:33 PM 發表

返黎 ..... :smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆