上一頁下一頁
發新話題

新手教學~~~~新手可以來看看妳地唔睇自己c底(3號更新左少少野)

收藏  |  訂閱
432  178.4k

QQ新手一問 望樓主教下
視頻是否每個QQ戶都有 對方答應才可用
本身不想給對方看而想看對方 可有辦法

引用:
原帖由 simonjsc 於 2007-7-27 07:41 PM 發表
QQ新手一問 望樓主教下
視頻是否每個QQ戶都有 對方答應才可用
本身不想給對方看而想看對方 可有辦法
視頻是每個QQ戶都可以有﹐但是不一定有。
你要求視頻﹐對方需要答應你才可以看到。
你不安裝對方便看不到啦。
或者你你將視頻轉歪﹐對方便看不到你啦

thanks Wataru
請問如何轉歪

引用:
原帖由 simonjsc 於 2007-7-27 07:54 PM 發表
thanks Wataru
請問如何轉歪
你不是嗎? 視頻的鏡頭轉向天花版或者牆壁﹐便看不到你啦。:smile_42: :smile_42: :smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 wataru 於 2007-7-27 08:23 PM 發表

你不是嗎? 視頻的鏡頭轉向天花版或者牆壁﹐便看不到你啦。:smile_42: :smile_42: :smile_39: :smile_39:
Sorry wataru
因第一次玩QQ 條女add我開視頻
叫我接受 即是否她都有
另外 我真係唔知個制係邊度 Sorry
幫幫手 Thanks

JackySam 或其他C兄
可否教下小弟如可搵視頻制 & 指向天花:smile_38:
please help

引用:
原帖由 simonjsc 於 2007-7-27 08:51 PM 發表

Sorry wataru
因第一次玩QQ 條女add我開視頻
叫我接受 即是否她都有
另外 我真係唔知個制係邊度 Sorry
幫幫手 Thanks
你唔系碼﹐你真系搞唔掂~~~~~~
你上左QQ後﹐按"選項"﹐再按"工具"﹐再按"語音視訊設定"。

選擇好sound咭如果有需要的話﹐再按"下一步"﹐預覽----->本機圖像﹐等十秒左右﹐便應該出現畫面﹐如果沒有﹐便在"視訊配備"去選擇你的視頻頭﹐如果沒得選擇﹐那便是你沒有安裝好視頻。那你需要去安裝好視頻再來配置。

安裝視頻﹕不需要插入視頻去電腦(應該是USB的)﹐首先放跟視頻來的CD去安裝好驅動器﹐跟隨指示去重開機一次﹐開機後再插你的視頻到電腦。這個時間視頻應該安裝好了﹐那可以重新配置了。

配置後按"完成"﹐那你便可以跟人視頻了﹐不喜歡給人看時﹐便伸手拿著視頻頭旋轉便看不到你了。

如果以上步驟你都唔得﹐那我真的幫你唔到啦~~~~~~~~~~~~~~:smile_39: :smile_39: :smile_39:

點先多囡囡add我呢
教下路呀:smile_30:

引用:
原帖由 lchiwai 於 2007-7-30 09:25 AM 發表
點先多囡囡add我呢
教下路呀:smile_30:
改名字﹐改地域﹐QQ交友中心會員~~~~~~~~:smile_38: :smile_38: :smile_38:

push push......help me a lot to eat qq girl

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆