上一頁下一頁
發新話題

那些年的一些人一些事 [最新update p.49, 50, 後記p.53]

收藏  |  訂閱
886  77.2k

Support

引用:
原帖由 christybaby 於 2015-2-12 12:43 AM 發表 查看引用來源
K終於停左舔,然後我感覺到有野係到磨妹妹個口,再慢慢插入,但唔係佢jj,應該係條假9。老實講,假9真係無真j咁正,不過係咁嘅情況下,只要能填滿我嘅小洞洞,已經好滿足。入曬之後,條假9突然開始震,個 ...
自大未必係自卑

從浴室出來,發現K係廚房煮緊麵,隔左陣就見佢拎住兩碗麵出來。我其實唔肚餓,但見佢咁好心機就食d啦。佢笑笑口咁望住我食麵。。。
我「幹嘛?」
K「你知道嗎?我很少會煮東西結女人食。」
我「拜託,泡麵而以...」
K「哈哈,你應該自豪!」
問心,聽到佢咁講我係幾心甜嘅。。。

一路食我地又一路傾下計,講講下佢講起P。。。係佢口中P係個危險人物,叫我千奇唔好打俾佢。
我「難道你是怕我給他搶走?」
K「他?憑什麼?」
我「我還以為你們是好朋友」
K「好朋友?No way!」
之後佢就轉話題無再講P。

由於我頭先噴水整到張床濕左一大達,今晚我地就去左客房訓,客房張床係單人床,所以我地就痴得好埋攬得好實,感覺真係好sweet,而且我覺得今晚之後,佢著緊左我多左咁。但一諗到我地只係短暫情人嘅關係時,我就叫自己千奇唔好諗多左。

第二朝,我又俾佢攪醒左,佢又從後錫我耳仔,搓我波波,講真係好舒服嘅,但因為下面痛痛地,我今日真係唔想攪住,於是我就輕輕推開左佢。但霸道嘅佢,唔鍾意俾人拒絕,我e一推更加好似觸發左佢一樣,佢不單子無停,反而更用力去攪我,之後仲索性壓係我身上,而我就不斷掙扎同叫住「不要!」可能佢以為我扮野,佢無停落嚟,而且仲更進一步拉高我條睡裙錫同搓波波。我出盡力想推開佢但又唔成功,忍唔住大叫「不要!我好痛!」佢終於停左,望住左我「我下面受傷了,好痛...」以為佢會攬住我呵番我,點知佢竟然當無事咁訓番低,完全無理我。e一下我真係好hurt,於是起身走左入廁所。

入到去望住塊鏡,覺得自己真係好可憐,我到底係佢嘅玩具定係性奴?雖然話大家你情我願,但我駛唔駛咁無自尊?諗到e到就決定換衫走人。我一路梳洗換衫到走,K都無出過房,係的士我諗番件事時真係覺得自己白痴,竟然會有覺得佢著緊我嘅念頭。

睇到最尾 個心都有小小酸 太hurt人 俾我唔會咁做

引用:
原帖由 christybaby 於 2015-2-11 11:13 PM 發表 查看引用來源

我而家已經修心養性啦

搵到人修心養性都好既haha:smile_40::smile_40::smile_40::smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 christybaby 於 2015-2-11 11:27 PM 發表 查看引用來源

咁ching咪好好豔福
你咪第一個囉…lol

一開始就好似就係k的性奴、玩具,任佢擺布。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2015-2-12 07:42 AM 發表 查看引用來源

你咪第一個囉…lol

咁多謝呀Xd

引用:
原帖由 sinar45 於 2015-2-12 08:30 AM 發表 查看引用來源
一開始就好似就係k的性奴、玩具,任佢擺布。
開始時我覺得唔算係,因為大家你情我願,佢亦care我感受,不過佢太鍾意做主導,慢慢我就變左佢玩具一樣

引用:
原帖由 christybaby 於 2015-2-12 12:58 PM 發表 查看引用來源

咁多謝呀Xd

又5屎客氣…記得封利是俾我得啦…lol

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆