上一頁下一頁
發新話題

【天空之城】(第33回)祝心大人8月14日生日快樂

收藏  |  訂閱
1.5k  27.6k

引用:
原帖由 一起快樂 於 2009-8-13 08:45 PM 發表
星期六要夜晚,星期日全日都得
嗯....咁佢地通常都係夜晚反架...
bbq我唸佢地都係.. 夜鬼黎架...
星期日....全日咁好?!:smile_13: 咁...等我約下你先...:smile_13: :smile_30:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-8-13 08:46 PM 發表 查看引用來源

咁又係既....樂樂好少咁口花既...:smile_13: 一次半次好喇
一時時la

我返黎喇:smile_30:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-8-13 08:48 PM 發表 查看引用來源

嗯....咁佢地通常都係夜晚反架...
bbq我唸佢地都係.. 夜鬼黎架...
星期日....全日咁好?!:smile_13: 咁...等我約下你先...:smile_13: :smile_30:
諗下先la,大把時間

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-8-13 08:40 PM 發表 查看引用來源

唔好迫我話星星個腦有問題呀下......
我早排入院 check 埋啦,矛樹 ~ :smile_24: :smile_24:

靚女愛人 ~ :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 **貶貶** 於 2009-8-13 08:47 PM 發表

傻豬,你好靚,點樣都係靚~!!!真情嘅一面仲靚!!:smile_o06: :smile_o06:
靚貶~~你又幫手放煙幕喇:smile_27: :smile_13:
咁醜怪...:smile_13: 眼都腫埋...又....妝都花哂喇..:smile_13: 你2個咁都唔嚇親...真係抵鍚~~:smile_40:
下次同靚貶一齊食雪糕~要開開心心咁食!!:smile_38:

引用:
原帖由 darlun 於 2009-8-13 08:48 PM 發表 查看引用來源
我返黎喇:smile_30:
先生你好嗎~~!?:smile_o15: :smile_o15:

食野先:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 **貶貶** 於 2009-8-13 08:51 PM 發表 查看引用來源

先生你好嗎~~!?:smile_o15: :smile_o15:
aa 唔好 ~

引用:
原帖由 **貶貶** 於 2009-8-13 08:51 PM 發表 查看引用來源

食野先 你等我返黎 你就知:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆