上一頁下一頁
發新話題

也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【156】

收藏  |  訂閱
1.5k  26.2k

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-7-19 11:05 AM 發表
唔出聲無罪架
系我老細心目中系有罪架

引用:
原帖由 kanameJP 於 2009-7-19 11:16 AM 發表 查看引用來源
系我老細心目中系有罪架
有罪又唔見佢丙個只野

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-7-19 11:26 AM 發表
有罪又唔見佢丙個只野
衣様我0吾知BOR
可能真系日本人大0西掛:smile_o02:

引用:
原帖由 kanameJP 於 2009-7-19 11:54 AM 發表 查看引用來源
衣様我0吾知BOR
可能真系日本人大0西掛:smile_o02:
佢自大啫

古人,,午安啦,,,,:smile_30:

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-7-19 01:18 PM 發表 查看引用來源
古人,,午安啦,,,,:smile_30:
午安daddy,c姐,利利.大家好

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-7-19 01:05 PM 發表
佢自大啫
我衣辺個只野本身系有銭仔
所以要去低声下気去求人
去真系造0吾出架
好似早2日要約個客帯D研究員去造訪問
人地0吾中意推去、去系度発皮4
我同去講話個個人0吾系推去、而系個辺有個不成文既規距
系要亜MA公司同去約先見我地既
個個イト街系度講:我話之去、0吾見就算
点知琴日老板就系0甘同去講、話:個辺個亜頭既然要同我地合作
就要同我地造D野架Lar,連絡去同我地約LOR
未成只死狗、0奥、我D狗系好可愛既、
未成個太監0甘、頭0答0答系度話:系既、系既0甘~~~~
超~:smile_o02: :smile_o02: :smile_o02: :smile_o02: :smile_o02:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-19 01:27 PM 發表

午安daddy,c姐,利利.大家好
容児好0牙~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-7-19 01:05 PM 發表
佢自大啫
不過我老板都変左好多

引用:
原帖由 kanameJP 於 2009-7-19 02:18 PM 發表 查看引用來源
容瑹好0牙~~~~~~~~~~
c姐,我雖然小見到你.但無論如何.蓉兒會支持你.你如今次回香港.我會約你出來吃飯.重會叫埋ching ching 花姐呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆