上一頁下一頁
發新話題

我太太成日唔同我行房,好X火,大家入黎評下理!

收藏  |  訂閱
361  16.1k

引用:
原帖由 supersweet 於 2009-7-9 11:54 PM 發表 查看引用來源

老婆仔....
我怕佢幼得淨冇feel呀~~~:smile_o01:
老公:smile_40:

唔怕,塞d紙巾啊綿花啊入去扮晒大支野囉:smile_30:

引用:
原帖由 MISSSEX 於 2009-7-9 11:53 PM 發表 查看引用來源

瑜珈?!
我驚佢係個d死肥系嫌禿頭連自己條撚都望唔到個d wo
點含自己又點顏射自己呢?1  
咁咪最多拗返後隊自己後面囉.........:smile_30:

引用:
原帖由 健身教練 於 2009-7-9 11:37 PM 發表 查看引用來源
我地有冇睇清楚我個post??
我已經講左我會細力d,佢都唔肯阿
連含/顏射都唔得阿,大佬,含/顏射唔會整到bb呱?
大住果肚仲要幫你含..你冇野丫:smile_o02:

引用:
原帖由 MISSSEX 於 2009-7-9 11:56 PM 發表 查看引用來源

老公:smile_40:

唔怕,塞d紙巾啊綿花啊入去扮晒大支野囉:smile_30:
做咁多嘢~~
做得黎都滴哂落地下lu~~~:smile_o01:

引用:
原帖由 健身教練 於 2009-7-9 11:37 PM 發表 查看引用來源
我地有冇睇清楚我個post??
我已經講左我會細力d,佢都唔肯阿
連含/顏射都唔得阿,大佬,含/顏射唔會整到bb呱?
你不如睇清楚d我比你個post 啦!

引用:
原帖由 miss_water 於 2009-7-9 11:59 PM 發表 查看引用來源

你不如睇清楚d我比你個post 啦!
水水姐姐都過埋黎, 呢邊真係好熱鬧啦........

你個仆街咁都夠膽出post,想俾人插爆你呀,忍多陣唔會斷賓周架,正衰人:smile_22:
我都未試過咁鬧人架:smile_22:

引用:
原帖由 有客到 於 2009-7-9 11:56 PM 發表 查看引用來源

咁咪最多拗返後隊自己後面囉.........:smile_30:
佢會有咁長咩?!:smile_30: 肥到縮晒入去:smile_30:

引用:
原帖由 supersweet 於 2009-7-9 11:58 PM 發表 查看引用來源

做咁多嘢~~
做得黎都滴哂落地下lu~~~:smile_o01:
滴出黎我估佢都病得幾嚴重:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 MISSSEX 於 2009-7-10 12:06 AM 發表 查看引用來源

滴出黎我估佢都病得幾嚴重:smile_39: :smile_39:  
你e家先知呀....
如果佢唔係病...就唔會諗埋d咁架嘢喇...
我登d服務佢個d小姐膽心呀~~~
又做咗個衰客...攪到又耍俾錢睇醫生~~:smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆