上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
2.7k  634.5k

引用:
原帖由 honda_r 於 2013-12-17 05:33 PM 發表 查看引用來源

又係果句啦 , 你開個 post 話要搵, 咪又係九龍排到入新界囉 :smile_30:
是係爆pm囉....................:smile_43:

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-17 05:21 PM 發表 查看引用來源

少飲好, 好多人飲whisky飲到上穩, 我係玩下玩下, 有咩都放入口, 因為飲酒我大多數係被迫.........:smile_45:
我以前也算是酒徒, 尤其是讀書少年時, 那時有錢就上酒吧, 沒錢就喝孖蒸, 竹葉青等....現在quota 用完了, 什麼酒也頂多只品嚐過就算了...

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-17 05:33 PM 發表 查看引用來源

是係爆pm囉....................:smile_43:
佢個 pm 肯定長爆啦 :smile_38: :smile_43:

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-17 16:28 發表 查看引用來源
我拖住A隻手, 第一次感到佢體溫, 再加上當時氣氛同酒精加持下, 我捉得佢好緊. 佢引我去到當晚個包廂, 當時已經坐滿人, 一眼掃去, 我已經見到A朋友. 佢見到, 先係好突然, 之後就係千份之一秒之內, 回復返之前個自在模 ...
2 支 750ml, 重要連續, 之前又打左底.....

wow .... 太帥鳥 ^^

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-17 05:03 PM 發表 查看引用來源

沒有不可能, 只有不相信, 都係一樣.........等爆PM吧:smile_43:
( 我個 acc 開咁耐一個 pm 都冇收過 :smile_30: :smile_30: )

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-17 16:59 發表 查看引用來源

我一直以為, 好多人會比較喜歡拳拳到肉...........:smile_30:
先有好既攻防戰,最後才有好戲肉啊

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-17 04:59 PM 發表 查看引用來源

我一直以為, 好多人會比較喜歡拳拳到肉...........:smile_30:
暖昧~前戲才是引人入性:smile_40:

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-17 05:33 PM 發表 查看引用來源

搵唔多可能係太多心, 可能係多選擇, 亦可能係根本個鞋型就唔岩................
係嘅,花多眼亂,款岩型唔岩多的是

引用:
原帖由 honda_r 於 2013-12-17 05:45 PM 發表 查看引用來源

( 我個 acc 開咁耐一個 pm 都冇收過 :smile_30: :smile_30: )
我pm你啦,哈哈

引用:
原帖由 AlpharddrahplA 於 2013-12-17 17:54 發表 查看引用來源

暖昧~前戲才是引人入性:smile_40:
暖昧~前戲才是引人入性  x 2 ....likelike

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆