上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#52 —關係- reset P475更新

收藏  |  訂閱
6.2k  156.0k

引用:
原帖由 bcm 於 2020-1-6 18:42 發表 查看引用來源
灣仔我就知有
上左叮叮lu😂

引用:
原帖由 hipocat 於 2020-1-6 18:21 發表 查看引用來源

其實我見好多上一輩有外遇既都係好長情。真係大家另一半唔係度就會一齊。
以前政治婚姻多。可能出面個個先係真愛。
我識果pair都係咁,女果個其實唔鐘意個老公,係老豆老母逼佢嫁,
因為有生意來往。

引用:
原帖由 hipocat 於 2020-1-6 18:24 發表 查看引用來源

好想摸🤤🤤🤤
係咩

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-1-6 17:58 發表 查看引用來源
銅鑼灣有冇龍津🤔🤔
師兄,我唔想再踩雷,你係唔係講緊食野??
如果係,呢度.

https://www.openrice.com/zh/hongkong/r-%E9%BE%8D%E6%B4%A5%E7%BE%8E%E9%A3%9F-%E9%8A%85%E9%91%BC%E7%81%A3-%E6%B8%AF%E5%BC%8F-r107328

引用:
原帖由 hipocat 於 2020-1-6 18:29 發表 查看引用來源
我都想有呢d福利啊!😝😝😝
俱往矣

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-1-6 18:41 發表 查看引用來源

妳都可以架~~~~

講返樣正經事,已過200頁,可能你要開新post update下妳件唔正經既事啊
點解唔試吓一直傾落去,睇吓有無人封舖呀?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-1-6 18:44 發表 查看引用來源

師兄,我唔想再踩雷,你係唔係講緊食野??
如果係,呢度.

https://www.openrice.com/zh/hongkong/r-%E9%BE%8D%E6%B4%A5%E7%BE%8E%E9%A3%9F-%E9%8A%85%E9%91%BC%E7%81%A3-%E6%B8%AF%E5%BC%8F-r107328 ...
講錯無事的😂

引用:
原帖由 bcm 於 2020-1-6 18:43 發表 查看引用來源

我識果pair都係咁,女果個其實唔鐘意個老公,係老豆老母逼佢嫁,
因為有生意來往。
咁佢地有冇小朋友

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2020-1-6 18:46 發表 查看引用來源
唔洗理,照傾

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2020-1-6 18:46 發表 查看引用來源
咁又係,可能而家無理人,傾落去都無問題~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆