上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
2.7k  632.4k

引用:
原帖由 heaethan 於 2013-12-17 04:09 PM 發表 查看引用來源

你不幸福,因為你吃苦

吃得苦中苦,方為人上人 呀, 巴打 ^^

非也, 非也, 我就是太沒上進, 所以落得經常要當上迎送生涯, 亦經常要伴"大口仔"同眠, 有苦自己知呀...........:smile_27:

引用:
原帖由 打了兩年飛機 於 2013-12-17 04:09 PM 發表 查看引用來源

我反而覺得呢刻個關係,仲好睇/吸引過正式埋牙@@

講真的, 正式來料.......................:smile_34:

引用:
原帖由 honda_r 於 2013-12-17 04:26 PM 發表 查看引用來源

難得可以放相 , 即刻整返張靚相 :smile_30:
好忍正囉, 頂你! 引人入車咩!:smile_22:

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2013-12-17 04:09 PM 發表 查看引用來源

咩相呀本田兄?有冇 link ?

我諗樓主講緊簽名果張 :smile_30:

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-17 04:28 PM 發表 查看引用來源
我拖住A隻手, 第一次感到佢體溫, 再加上當時氣氛同酒精加持下, 我捉得佢好緊. 佢引我去到當晚個包廂, 當時已經坐滿人, 一眼掃去, 我已經見到A朋友. 佢見到, 先係好突然, 之後就係千份之一秒之內, 回復返之前個自在模 ...
不是冤家不聚頭

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-17 04:32 PM 發表 查看引用來源

好忍正囉, 頂你! 引人入車咩!:smile_22:
即係咁, 你引緊人我入你個 post , 我都搵 d 野引下你姐 , 大家有來有往咁囉 :smile_30:

(你梗係想講 , 可惜我唔係囡啦 :smile_13

引用:
原帖由 s987358 於 2013-12-17 04:35 PM 發表 查看引用來源

不是冤家不聚頭
其實我應該識佢另一個女性朋友, 成件小野貓咁, 後悔................:smile_45:

引用:
原帖由 honda_r 於 2013-12-17 04:37 PM 發表 查看引用來源

即係咁, 你引緊人我入你個 post , 我都搵 d 野引下你姐 , 大家有來有往咁囉 :smile_30:

(你梗係想講 , 可惜我唔係囡啦 :smile_13
我只會想說, 師兄! 你準備爆pm吧:smile_43:

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-17 04:28 PM 發表 查看引用來源
我拖住A隻手, 第一次感到佢體溫, 再加上當時氣氛同酒精加持下, 我捉得佢好緊. 佢引我去到當晚個包廂, 當時已經坐滿人, 一眼掃去, 我已經見到A朋友. 佢見到, 先係好突然, 之後就係千份之一秒之內, 回復返之前個自在模 ...
呢啲先好睇。攻防戰,你進我退,我進你退。

到而家為止.....邊個令你最深刻....(唔係計初戀的那種感覺)

可以話係天時地利人和....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆