上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
20.6k  1.4m

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2024-9-7 06:54 發表 查看引用來源

咁可能係因為唔知點樣先可以加入成為會員呱 。
因為我哋都係由另一度轉過嚟嘛。
係啦,很奇怪的規定。

原本果度人流旺好多

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2024-9-7 06:54 發表 查看引用來源

咁可能係因為唔知點樣先可以加入成為會員呱 。
因為我哋都係由另一度轉過嚟嘛。
係啦,很奇怪的規定。

原本果度人流旺好多

引用:
原帖由 degree06 於 2024-9-8 00:24 發表 查看引用來源
係啦,很奇怪的規定。

原本果度人流旺好多
所以單靠原本嘅人,就真係來來去去都係嗰班人。

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2024-9-8 20:34 發表 查看引用來源

可能遲下旺番啦,hahaha

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2024-9-8 20:34 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2024-9-6 18:30 發表 查看引用來源

莫非Dragon 師兄的女伴通通都唔洗佢哋煩?
咁又真係幾窩心啊  
我鐘意安排好行程,中間如果有咩變化就再睇情況隨機應變嘛。
咁樣,兩個人先易有共同回憶嘛。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2024-9-6 20:43 發表 查看引用來源

你興5用套。。我知我知😂😂
HAHA,我唔信師兄鐘意用套。

引用:
原帖由 degree06 於 2024-9-9 02:02 發表 查看引用來源
應該唔會點旺,無新人入,舊人亦會慢慢流失。
除非佢開通番,但呢度好似無左廣告收入,無收入既forum,只會係棄區。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-9-9 12:26 發表 查看引用來源

應該唔會點旺,無新人入,舊人亦會慢慢流失。
除非佢開通番,但呢度好似無左廣告收入,無收入既forum,只會係棄區。
如果真係成為棄區,咁點算?
其實做咩將我哋呢一part𠝹咗出嚟先得㗎,又唔會開放俾新會員加入,舊人覺得悶都唔會想入嚟啦

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2024-9-9 15:05 發表 查看引用來源

如果真係成為棄區,咁點算?
其實做咩將我哋呢一part𠝹咗出嚟先得㗎,又唔會開放俾新會員加入,舊人覺得悶都唔會想入嚟啦
呢度仲run,其實係叫照顧舊人,但舊人亦會有唔玩既一日,HAHA.....
睇下有無咩高高手,橫空整個精彩故事,之後有人注資下囉。
呢度都好勁,無新會員可以玩咁多年呢~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆