上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
2.7k  632.4k

引用:
原帖由 安安北鼻 於 2013-12-17 03:23 PM 發表 查看引用來源

我都覺得飲酒係要開開心心,而唔係皮笑肉不笑咁飲。但係身不由己…
好彩我唔多需要跟老細應酬 :p

師姐, 師兄們, 你們都比我幸福...............

好很精彩!

引用:
原帖由 安安北鼻 於 2013-12-17 03:23 PM 發表 查看引用來源

我都覺得飲酒係要開開心心,而唔係皮笑肉不笑咁飲。但係身不由己…
好彩我唔多需要跟老細應酬 :p
所以我都和朋友一起愛好杯中物

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-17 03:18 PM 發表 查看引用來源

你d新相都好正呀, 本田兄
咩相呀本田兄?有冇 link ?

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-17 15:26 發表 查看引用來源

師姐, 師兄們, 你們都比我幸福...............
你不幸福,因為你吃苦

吃得苦中苦,方為人上人 呀, 巴打 ^^

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-17 03:17 PM 發表 查看引用來源

A沒什麼戲肉的呀:smile_44:
我反而覺得呢刻個關係,仲好睇/吸引過正式埋牙@@

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-17 03:18 PM 發表 查看引用來源

你d新相都好正呀, 本田兄
難得可以放相 , 即刻整返張靚相 :smile_30:

我拖住A隻手, 第一次感到佢體溫, 再加上當時氣氛同酒精加持下, 我捉得佢好緊. 佢引我去到當晚個包廂, 當時已經坐滿人, 一眼掃去, 我已經見到A朋友. 佢見到, 先係好突然, 之後就係千份之一秒之內, 回復返之前個自在模樣, 佢輕依係一個男士身上, 應該話輕依係一位肥男士身上, 個樣表現得有點得戚, 我同大家SAY HELLO, 亦特別同呢位A朋友近距離SAY HELLO. 佢表現出愛理沒理, 順手給我介紹"這個我男朋友", 我見佢咁有禮貌, 我亦都對佢男朋友作出吹捧"你男朋友真帥, 跟你真的很搭" 講完, 我已經比較關心找位置坐.

因為包廂位置有限, 當時又坐滿人, 我無計, 只好企係度, A見到, 一手將我拉到佢身邊, 夾硬騰出少少位比我, 我好唔客氣就坐落去, 基本上有3份1個下半身係坐住A大腿. 佢大腿好滑, 我隻手感覺到, 佢有發現我摸左佢一下, 突登嬲目望我一下, 我對她扮苦笑 :-

A : 你即管試試再摸一下 (她靠到我身邊, 係耳邊同我講)
我 : 好的! (講完我就再摸)
A : 你信不信我給你一把掌 (佢又好惡係我耳邊講, 但佢無縮開)
我 : 沒關係呀, 反正之前我都受了你朋友一巴, 你給我再一巴, 我也覺得值得
A : 你真的很討厭....... (佢邊講, 個頭一直無移開)
我 : 所以你朋友才那麼迷戀我 (我當時個樣扮得好衰)
A : 是啦, 她就最喜歡猪一樣的男生, 你看現在就知道, 所以她迷戀你是正常的
我 : 你說得沒錯呀, 就是猪才會接受她的一把掌, 我沒所謂, 反正我在你眼中一直也沒什麼名聲.
A : 是是是, 你說得沒錯, 你就是那種沒名聲的人 (佢今次講時, 個鼻向住我條頸)
A : 你的古龍水很香呢? 怎麼平常我沒留意你有塗
我 : 拜託, 平常你就沒有留意我, 再者你亦從來沒有鼻子靠得像現在那麼近!
A : 你真的很討厭! (佢鬧完我就想縮返個頭)
我 : 你現在那麼急著別過你的頭, 那不是告訴人家, 剛給我請你吃了一記悶棍嗎?
A : 你真的, 真的超討厭! (講時佢好大力拍左我一下)
A : 來, 我們乾了它吧........... (一杯香賓........! 剛剛隊完紅酒, 又比香賓我, 想我死咩)
我 : 來吧! (我一飲而盡, 心入面係度鬧, 但要型無計!)
A : 你小心, 你酒量不一定比我好
我 : 那真的要麻煩你把我送上的士, 我錢包放在這, 有勞了.

講飲酒有無佢咁叻, 我真係唔知, 但我好肯定當時我型左, 佢D朋友見我地兩個係度互隊, 有兩個男生可能想做護花, 又或者學我型下, 所以加入戰圍. 佢地提出, 三個男仔一人一枝750ml香賓, 一口氣吹左佢. 當時我心入面其實好想話"你地飲啦, 我明日星期六有野做呀知唔知" 但係把口呢"那誰最慢就多加一枝", 開左個盤口, 已經預左無得返轉頭. 結果係.............我輸左, 佢兩個好明顯係無喉嚨直落. 最終我一口氣隊左1.5L..............!

呢個時候, A見到我咁豪氣, 一口氣拍左1.5L落肚, 即時打完場 "好啦, 好啦, 酒留等一下再來, 我們出去玩吧" 佢一手又拉左我出去, 我亦都只好乖乖咁跟住佢出去, 臨走前更拋下一句"你們等我回來吧".............

出到去DANCING FLOOR, 好迫好迷幻, 噴晒煙就更迷, 係音樂下, 酒精開始上腦, 開始覺得好HIGH, 人亦開始有點迷糊. 我拖住A隻手一直無鬆開, 佢亦都無意甩開我, 我地相對起舞, 越來就越貼, 貼到大家幾乎面貼面 :-

我 : 你貼那麼近我, 幹嗎?
A : 你拖著我的手還沒放, 幹嗎?
我 : 你退開我就放
A : 你放開我就退
我 : 那你別退好了
A : 那你別放好了
我 : 你是要學我嗎?
A : 那你又是要學我嗎? (玩野, 比人咁串法, 點忍)
我 : (我一野嘴落佢面度)
A : 你............. (佢好惡望住我)
我 : 怎麼啦, 不學了嗎 (我好得戚)
A : 你信不信我會給你一把掌 (佢仍然好惡望住我, 但仍然貼住我, 拖住手)
我 : (今次直接嘴落佢嘴度)

A無推開我, 大家雙手捉緊, 身貼身, 面貼面, 佢嘴巴無張開, 好似想我話我知唔比嘴, 但係佢又唔退(呀! 女人................!) 我放開佢隻手, 雙手攬實佢, 好認真咁用條舌頭去嘗試打開佢個嘴, 佢個鐵閘好實淨, 開頭無可能打得開........但無機耐之後, 佢雙手亦都攬住我, 打開左佢小嘴, 接下了我那兇湧的舌頭攻勢...............待續!

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2013-12-17 04:02 PM 發表 查看引用來源

所以我都和朋友一起愛好杯中物

如果係WHISKY, 我都岩呀, 師兄...............:smile_44:

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2013-12-17 04:09 PM 發表 查看引用來源

咩相呀本田兄?有冇 link ?

佢回POST 果D BANNER同ICON呀, 正~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆