上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
20.6k  1.4m

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2024-9-2 22:48 發表 查看引用來源

係呀,香港真係好難,除非係一個人住,又或者未有小朋友。
HAHA,小朋友如果仲未夠3歲可能都仲得架,HAHA......
香港如果女仔單身一個人住都仲可以,但一定要閂窗簾。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2024-9-2 22:53 發表 查看引用來源

有小朋友就提早性教育重好啦
其實未有小朋友前,我係孖仔通屋走,有左小朋友先無,師兄而家會唔會先?屋企無小朋友,衫都唔想著

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2024-9-3 07:09 發表 查看引用來源
咁耐唔見人 去左邊到識仔呀
師妹應該係被仔識啦,HAHA.....

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2024-9-3 07:09 發表 查看引用來源
咁耐唔見人 去左邊到識仔呀
我都想識到仔,我哋呢啲又老又肥又醜樣嘅C奶,邊會識到仔先得㗎,邊似得miu師姐咁,有個咁正嘅SP喎。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-9-3 11:46 發表 查看引用來源

師妹應該係被仔識啦,HAHA.....
你實在太睇得起小女子啦,我都想識到仔,可惜一個都無,所以只係睇你哋吹下水,又或者間中講一,兩句。以解寂寞😔

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2024-9-3 12:05 發表 查看引用來源

我都想識到仔,我哋呢啲又老又肥又醜樣嘅C奶,邊會識到仔先得㗎,邊似得miu師姐咁,有個咁正嘅SP喎。
你頭像張相都好正呀
留係到多D 就會多仔黎搵你

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2024-9-3 12:08 發表 查看引用來源

你實在太睇得起小女子啦,我都想識到仔,可惜一個都無,所以只係睇你哋吹下水,又或者間中講一,兩句。以解寂寞😔
解寂寞?
冇再用app識仔?

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2024-9-3 12:08 發表 查看引用來源

有咁既事,咁睇黎係小弟我出手既時候啦~~~~

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2024-9-3 17:12 發表 查看引用來源
你頭像張相都好正呀
留係到多D 就會多仔黎搵你
我都只係間中留講兩句㗎咋,我都唔係啲活躍分子嚟嘅,間中有人記得我,已經好好㗎啦

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2024-9-3 17:53 發表 查看引用來源

我都只係間中留講兩句㗎咋,我都唔係啲活躍分子嚟嘅,間中有人記得我,已經好好㗎啦
名+頭像
一定有印象
但都比較蒙湖記憶

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆