上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
20.6k  1.4m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-8-29 19:01 發表 查看引用來源

香港,好似跌左落一個好奇怪既氛圍,我近日去外地玩,返國內玩,夜晚8、9點條街仲係勁多人,好熱鬧,消費多少都好至少D人會出街行下走下,唔似而家呢。 ...
香港有人套現離場,有人來緊。正處於轉變期。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-8-29 19:01 發表 查看引用來源

香港,好似跌左落一個好奇怪既氛圍,我近日去外地玩,返國內玩,夜晚8、9點條街仲係勁多人,好熱鬧,消費多少都好至少D人會出街行下走下,唔似而家呢。 ...
香港有人套現離場,有人來緊。正處於轉變期。

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-8-31 12:40 發表 查看引用來源
兩日我屋企
一日喺佢架車度
師姐,咁好嘅,佢可以喺你屋企兩日?
聽到都好羨慕

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-8-31 14:56 發表 查看引用來源
我都好鍾意沖住涼做,個感覺好正
我都鐘意㗎,因為嗰個時候係最relax 。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-8-31 12:23 發表 查看引用來源

我其實揀左佢沖涼時,扮下忙,教左佢點開冷熱水後行開,最老土果招,就係入埋去一齊沖。
唔通佢門都唔鎖,就係知你會忍唔住入嚟?

引用:
原帖由 degree06 於 2024-8-31 22:47 發表 查看引用來源
好sweet~
唔洗羨慕㗎,你都可以咁sweet

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2024-9-1 20:34 發表 查看引用來源

師姐,咁好嘅,佢可以喺你屋企兩日?
聽到都好羨慕
唔係呀,咁啱媽咪唔係度,佢又想上我屋企,所以咁

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2024-9-1 20:38 發表 查看引用來源

hahaha~好耐冇見,近來好嗎

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2024-9-1 20:38 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 degree06 於 2024-9-1 23:05 發表 查看引用來源
係啊,真係好耐無見,估唔到你仲記得我😊
我近排比較忙,上司放大假,所以要做埋佢嗰份,而有啲嘢本身唔係我負責或者跟開,所以就有啲戰戰兢兢咁囉,總算忙過了。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆