上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
20.6k  1.4m

最後有無咩後續發展? 係真伏?
引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-7-31 18:21 發表 查看引用來源
無思分享,有D時間,又講下冷門野----好耐無聯絡。

早排有位好耐無聯絡既小妹搵小弟,sorry我對佢無印象囉,跟手send左張相黎?
她: 好耐好耐無見啦~~~~幾好嘛??

感覺超伏,有D似騙案。
我識妳??
佢就講: 搞錯啊.......
send ...

女人直覺, 98% 呃人
引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-8-1 12:39 發表 查看引用來源

呢個就係之前我同師妹講會提起既小故事,事源故事呢位女生問我記唔記得佢,叫我估下佢係邊個,我係完全....唔記得佢,之後佢就send相問我有無印象.......

而搞笑地,我無印象,跟住佢就好似玩遊戲咁,每日問下記唔記之餘,又會sen ...

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-8-1 16:19 發表 查看引用來源

師兄,尋晚我睇左日本男排,HAHA.......係好睇,因為真係有團火,但有樣野仲好睇,D日本妹係旁邊打氣,真心好鬼有feel,HAHA..... 好多都好靚。
你有無睇日本女雙羽毛球,都好好睇架。 ...
無睇,但知你想講咩🤫🤫

引用:
原帖由 degree06 於 2024-8-2 17:23 發表 查看引用來源
好似係之前有個運動員精英計劃,今次有收成
都係果句
有牌有資源,無成績就無資源

引用:
原帖由 咀賤心太軟 於 2024-8-5 14:47 發表 查看引用來源
有睇, 真係好熱血
日本仔無運
足球腳踭越位炸糊

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-8-2 19:16 發表 查看引用來源
呢啲咪日本妹吸引之處!可惜輸咗,冇得睇啦!
佢最後拎第3,都好勁既,而且後生,大把機會。
講真,佢真係幾OK,仲要手長腳長喎。

引用:
原帖由 degree06 於 2024-8-2 19:17 發表 查看引用來源
接班人應該有既,希望有啦
希望有,但超難。
其實奧運入選已難,拎牌,對全世界喎。
但今年係我睇唔同運動最多既一年,幾個電視台播唔同野,實在係爽。

引用:
原帖由 degree06 於 2024-8-2 19:18 發表 查看引用來源
難得一遇
難得架喂,HAHA......
仲要主動send相嘛~~~~
夜晚又會講攰唔攰啊?我剛應酬完醉醉地,沖完涼而家抖緊,你呢??
呢D對白,係唔係引死人先。

引用:
原帖由 咀賤心太軟 於 2024-8-5 14:47 發表 查看引用來源
有睇, 真係好熱血
日本仔都幾型今屆,可惜尋晚輸左.......我指排球。

引用:
原帖由 咀賤心太軟 於 2024-8-5 14:50 發表 查看引用來源
女人直覺, 98% 呃人
我都覺得係呃人,所以無理佢喇。

但反而俾佢勾起我以前係外國讀書,識左朋友個表妹段回憶,又幾唔錯,同佢而家人設好似。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆