上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
20.6k  1.4m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-8-2 12:33 發表 查看引用來源

係超好,講真,香港參加以黎,咩人可以拎牌先游水方面,一個都無,係一個都無。
係香港記者問埋D低B野,講真,香港記者有部份水平真係唔掂,有時問野唔係爆就好,人性化成件事好睇好多。
有咩人唔想金牌,問題咁多人參加,牌得3面,拎到已 ...
好似係之前有個運動員精英計劃,今次有收成

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-8-2 12:33 發表 查看引用來源

係超好,講真,香港參加以黎,咩人可以拎牌先游水方面,一個都無,係一個都無。
係香港記者問埋D低B野,講真,香港記者有部份水平真係唔掂,有時問野唔係爆就好,人性化成件事好睇好多。
有咩人唔想金牌,問題咁多人參加,牌得3面,拎到已 ...

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-8-2 14:45 發表 查看引用來源

係,講多一兩回就算,都係純分享遮。
咁佢就send相,問我記唔記得佢,因為佢講係識於微時,我真係無印象,佢就講,果時大家仲讀緊書架~~~~
真係...........??
咁佢就講,佢變化就大囉,結左婚,離左婚,專心工作,而家係IT人,喂喂,呢個packag ...
成個小說故事咁

引用:
原帖由 degree06 於 2024-8-2 17:23 發表 查看引用來源
其實今次拎既係上一屆已經最勁果3個。
而且上次係3年前,再下一屆,最好有接班人。
唔係好似台灣咁,無成績無人睇。

引用:
原帖由 degree06 於 2024-8-2 17:30 發表 查看引用來源
成個小說故事咁
放心,我放既都係真事。
係呢件事感覺好搞笑遮。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-8-2 16:36 發表 查看引用來源

好正,日本妹果條裙仔呢~~~~
仲有贏果下叫一叫.....頂,我好宅同毒添。
唔係愛情動作片,係羽毛球動作片都一樣好睇。
呢啲咪日本妹吸引之處!可惜輸咗,冇得睇啦!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-8-2 19:10 發表 查看引用來源

接班人應該有既,希望有啦

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-8-2 19:10 發表 查看引用來源

接班人應該有既,希望有啦

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-8-2 19:11 發表 查看引用來源

放心,我放既都係真事。
係呢件事感覺好搞笑遮。
難得一遇

有睇, 真係好熱血
引用:
原帖由 史隆教練 於 2024-7-31 09:51 發表 查看引用來源

咁要睇日本球隊
佢果種打不死心態要學

昨晚男籃對法國,日本最後輸4分

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆