上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
20.6k  1.4m

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-31 23:42 發表 查看引用來源
咁就冇下文,咁可惜呀!😬
呢個就係之前我同師妹講會提起既小故事,事源故事呢位女生問我記唔記得佢,叫我估下佢係邊個,我係完全....唔記得佢,之後佢就send相問我有無印象.......

而搞笑地,我無印象,跟住佢就好似玩遊戲咁,每日問下記唔記之餘,又會send下相俾我。
我問佢,咪住先,妳點搵我,佢講叫我估下,講左D似是而非既野後我無咩癮,跟住佢就講佢識我我唔記得佢之類既野啦下,心諗邊位呢??但日日有相睇,喂,又無所謂喎,HAHA..... 咪繼續估囉。

之後我講,我仲係估唔到,佢就問: 喂.....你係唔係呃相睇架??HAHA.......
係唔係白撞呢?全程英文對話,如果係騙案都幾有心機喎,係咪先??HAHA.....

引用:
原帖由 史隆教練 於 2024-7-31 17:42 發表 查看引用來源

牌得3塊
每個項目都最少32隊至64人爭

運動員唔易做
師兄,尋晚我睇左日本男排,HAHA.......係好睇,因為真係有團火,但有樣野仲好睇,D日本妹係旁邊打氣,真心好鬼有feel,HAHA..... 好多都好靚。
你有無睇日本女雙羽毛球,都好好睇架。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-7-31 18:09 發表 查看引用來源

如果100米自由式都黎埋料,嘩~~~~就肥仔囉......
家陣成日講全世界香港係最高獎金架拎到金牌,600萬呀喂,仲有黎緊既廣告呢~~~~
一百米有銅牌都幾好

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-7-31 18:09 發表 查看引用來源

如果100米自由式都黎埋料,嘩~~~~就肥仔囉......
家陣成日講全世界香港係最高獎金架拎到金牌,600萬呀喂,仲有黎緊既廣告呢~~~~
一百米有銅牌都幾好

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-7-31 18:21 發表 查看引用來源
無思分享,有D時間,又講下冷門野----好耐無聯絡。

早排有位好耐無聯絡既小妹搵小弟,sorry我對佢無印象囉,跟手send左張相黎?
她: 好耐好耐無見啦~~~~幾好嘛??

感覺超伏,有D似騙案。
我識妳??
佢就講: 搞錯啊.......
send ...
都幾奇妙~

引用:
原帖由 degree06 於 2024-8-2 01:57 發表 查看引用來源
一百米有銅牌都幾好
係超好,講真,香港參加以黎,咩人可以拎牌先游水方面,一個都無,係一個都無。
係香港記者問埋D低B野,講真,香港記者有部份水平真係唔掂,有時問野唔係爆就好,人性化成件事好睇好多。
有咩人唔想金牌,問題咁多人參加,牌得3面,拎到已好勁。大家可能唔知,今次拎銅牌,其實第4果個,係慢0.01秒,大佬0.01秒喎,果個直情返更衣室喊添啦。

引用:
原帖由 degree06 於 2024-8-2 02:02 發表 查看引用來源
都幾奇妙~
係,講多一兩回就算,都係純分享遮。
咁佢就send相,問我記唔記得佢,因為佢講係識於微時,我真係無印象,佢就講,果時大家仲讀緊書架~~~~
真係...........??
咁佢就講,佢變化就大囉,結左婚,離左婚,專心工作,而家係IT人,喂喂,呢個package,唔記得佢係邊個都吸引啦,係唔係先?跟手佢就講,真係唔記得?要唔要講多D勾起記憶?

HAHA..... 講真,男人去到呢度,係唔係好好玩,好有挑戰性先。

忍唔住同大家講下奧運,女雙,乳,唔係,係羽毛球先,日本果隊,好鬼正。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-8-2 15:54 發表 查看引用來源
忍唔住同大家講下奧運,女雙,乳,唔係,係羽毛球先,日本果隊,好鬼正。
而家打緊啦!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-8-2 15:59 發表 查看引用來源
而家打緊啦!😬
好正,日本妹果條裙仔呢~~~~
仲有贏果下叫一叫.....頂,我好宅同毒添。
唔係愛情動作片,係羽毛球動作片都一樣好睇。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆