上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
20.6k  1.4m

引用:
原帖由 史隆教練 於 2024-7-31 09:49 發表 查看引用來源

呢幾日夜訓好正常🤣
但有時睇波睇睇下睇到12點幾
回想以前真係唔會咁留意奧運,我記得以前有年奧運團隊出發,係機場因為人多,勁塞時,有人講類似: 唓,成班人出發,一個獎都贏唔到就返黎,都唔知做乜,阻住晒。

現在回想,香港運動員爭氣,但呢份工都係幾吃力不討好,大多數人真係只睇成績。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2024-7-31 09:51 發表 查看引用來源

咁要睇日本球隊
佢果種打不死心態要學

昨晚男籃對法國,日本最後輸4分
男籃,我又無睇,早幾日睇女籃,中國由領先變輸,把鬼火,HAHA.......
最正仲要係人地射3分佢犯規俾人拎多1分,真係睇到我原地吐血........

但其他真係好正,今年既奧運係好睇,原因當然亦同拎到獎有關,但我份外投入,亦係運動員果句,唔係因為地小而睇小自己。講真,睇小自己從來都係自己問題,而要強大,亦係自己想唔想。每年奧運後,運動會係學校有一份熱潮,我小朋友讀緊書,就特別有感受,呢個感覺真係好得意。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-7-30 16:53 發表 查看引用來源

師兄,還有張家朗,痴線,睇完真係瞓唔到~~~~
贏得超險.... 但人生真係好好玩。
令我鬥志很旺盛呢~~~~~
香港今次成績幾好打逆境波勝出好熱血

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-7-30 16:52 發表 查看引用來源

係架,而且會感覺時間真係飛快,大家都在努力,誰敢說一定會成功,但她就是成功了,而且還很有影響力,回想當年的小女孩,現在已成熟滿滿,其實....... 我覺得很Amazing的。
HAHA..... 我現在成班人還有聯絡和見面呢~~~~真的感情仍 ...
人生係很奇妙

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-7-31 10:54 發表 查看引用來源

回想以前真係唔會咁留意奧運,我記得以前有年奧運團隊出發,係機場因為人多,勁塞時,有人講類似: 唓,成班人出發,一個獎都贏唔到就返黎,都唔知做乜,阻住晒。

現在回想,香港運動員爭氣,但呢份工都係幾吃力不討好,大多數人真係只睇 ...
牌得3塊
每個項目都最少32隊至64人爭

運動員唔易做

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-7-31 11:04 發表 查看引用來源

男籃,我又無睇,早幾日睇女籃,中國由領先變輸,把鬼火,HAHA.......
最正仲要係人地射3分佢犯規俾人拎多1分,真係睇到我原地吐血........

但其他真係好正,今年既奧運係好睇,原因當然亦同拎到獎有關,但我份外投入,亦係運動員果句 ...
2次3+1係on9,低級犯錯
加時最尾入2分唔即犯規又係on9

引用:
原帖由 degree06 於 2024-7-31 16:48 發表 查看引用來源
香港今次成績幾好打逆境波勝出好熱血
如果100米自由式都黎埋料,嘩~~~~就肥仔囉......
家陣成日講全世界香港係最高獎金架拎到金牌,600萬呀喂,仲有黎緊既廣告呢~~~~

引用:
原帖由 史隆教練 於 2024-7-31 17:43 發表 查看引用來源

2次3+1係on9,低級犯錯
加時最尾入2分唔即犯規又係on9
真心想殺人囉,咩叫自殺式輸波就係呢D........
家陣拎牌,美國未出手,中國都少少牌,好多人講,中國再無以前咁重視運動,當然,其實世界各地進步左係真既。
100米自由式外,我最想睇羽毛球,但難度真係極高。

無思分享,有D時間,又講下冷門野----好耐無聯絡。

早排有位好耐無聯絡既小妹搵小弟,sorry我對佢無印象囉,跟手send左張相黎?
她: 好耐好耐無見啦~~~~幾好嘛??

感覺超伏,有D似騙案。
我識妳??
佢就講: 搞錯啊.......
send左幾張相黎,睇完,喂,佢會唔會認錯人啊,我無印象添,但男人,應該老實講佢搞錯,定問自己會唔會搞錯先好呢?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-7-31 18:21 發表 查看引用來源
無思分享,有D時間,又講下冷門野----好耐無聯絡。

早排有位好耐無聯絡既小妹搵小弟,sorry我對佢無印象囉,跟手send左張相黎?
她: 好耐好耐無見啦~~~~幾好嘛??

感覺超伏,有D似騙案。
我識妳??
佢就講: 搞錯啊.......
send ...
咁就冇下文,咁可惜呀!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆