上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
20.6k  1.4m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-7-29 12:11 發表 查看引用來源

中學果個無,反而外國讀書果個仲有,正如我講,佢已經係一間誇國公司既CEO,有時回想,喂,當年大家一齊過,都好amazing......
同學到依家仲有聯絡好難得,仲要係拍過拖,成了名

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-7-29 15:13 發表 查看引用來源

師兄見笑,我個舖邊多人呢~~~~
反而近年心態轉了,不時同大家分享下心態同不同輕鬆信息,都幾有趣。

真心,睇見香港拎金牌,Vivian Kong已成為我心中女神,佢訪問既單純,直接,同埋不忍輸既心態,令我久久不能平伏。
女人,有自己獨 ...
我都有睇佢奪金之戰,真係幾好睇

引用:
原帖由 咀賤心太軟 於 2024-7-29 19:10 發表 查看引用來源
你睇吓啲潮流就覺得係循環。
奧運好睇,我鍾意睇teamwork個啲,一分追住追住最刺激,但如果自己比賽,我鍾意單人上陣

HAHA...... 師妹呢個說法我感興趣,其實我teamwork既運動好鐘意玩,籃球,足球係我至愛,但實在成年後就好難再一大班人,咁打羽毛球雙打我就非常之鐘意了,我係好享受果份合作產生默契而贏既感覺,即對方一個好勁,但我地齊心合力係可以贏果種場面,我好鬼鐘意。當然,人大左,多左單拖時,跑步,打拳,想唔一個人都唔得啦。

其實我係好enjoy一個人練到好勁或好好後,再teamwork時有進步果種感覺。
師妹又有咩玩開先?

引用:
原帖由 史隆教練 於 2024-7-30 15:30 發表 查看引用來源
突然咁靜~~~~~~
唔靜有鬼,我呢幾晚都好夜瞓,睇直播,攰到傻左,主要又好high好正。
逆境贏,感覺實在係勁,尤其大部份都可能覺得輸,但唔放棄呢一下,比賽就有呢種迫出潛力既效果。

引用:
原帖由 degree06 於 2024-7-30 16:06 發表 查看引用來源
同學到依家仲有聯絡好難得,仲要係拍過拖,成了名
係架,而且會感覺時間真係飛快,大家都在努力,誰敢說一定會成功,但她就是成功了,而且還很有影響力,回想當年的小女孩,現在已成熟滿滿,其實....... 我覺得很Amazing的。
HAHA..... 我現在成班人還有聯絡和見面呢~~~~真的感情仍是很好,有趣時當年大家一起現和拍拖識女仔,跟手結婚做兄弟,人生只有一次,所以感覺實在太奇妙。

引用:
原帖由 degree06 於 2024-7-30 16:07 發表 查看引用來源
我都有睇佢奪金之戰,真係幾好睇
師兄,還有張家朗,痴線,睇完真係瞓唔到~~~~
贏得超險.... 但人生真係好好玩。
令我鬥志很旺盛呢~~~~~

講起真係慚愧, 我無運動細胞...羽毛球還可以, 追一陣已經勁攰, 乒乓波最唔掂, 大佬, 我連個波都未睇到
鍾意個人賽係因為輸贏都係自己承受得起, 如果有partner, 會多多少少都覺得關對方事, 合拍固然很好, 但人始終都係人, 有情緒等等, 平時好正常唔等於比賽會正常, 通常出嚟打個7折, 我自己都會有問題, 所以個人賽岩我, 宅女

teamwork籃球同排球都好睇
引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-7-30 16:42 發表 查看引用來源

HAHA...... 師妹呢個說法我感興趣,其實我teamwork既運動好鐘意玩,籃球,足球係我至愛,但實在成年後就好難再一大班人,咁打羽毛球雙打我就非常之鐘意了,我係好享受果份合作產生默契而贏既感覺,即對方一個好勁,但我地齊心合力 ...

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-7-30 16:44 發表 查看引用來源

唔靜有鬼,我呢幾晚都好夜瞓,睇直播,攰到傻左,主要又好high好正。
逆境贏,感覺實在係勁,尤其大部份都可能覺得輸,但唔放棄呢一下,比賽就有呢種迫出潛力既效果。 ...
呢幾日夜訓好正常🤣
但有時睇波睇睇下睇到12點幾

引用:
原帖由 咀賤心太軟 於 2024-7-31 09:48 發表 查看引用來源
講起真係慚愧, 我無運動細胞...羽毛球還可以, 追一陣已經勁攰, 乒乓波最唔掂, 大佬, 我連個波都未睇到
鍾意個人賽係因為輸贏都係自己承受得起, 如果有partner, 會多多少少都覺得關對方事, 合拍固然很好, 但人始終 ...
咁要睇日本球隊
佢果種打不死心態要學

昨晚男籃對法國,日本最後輸4分

引用:
原帖由 咀賤心太軟 於 2024-7-31 09:48 發表 查看引用來源
鍾意個人賽係因為輸贏都係自己承受得起, 如果有partner, 會多多少少都覺得關對方事, 合拍固然很好, 但人始終 ...
HAHA..... 運動細胞,都仲有分動態同靜態既,羽毛球、乒乓波呢D熱血野,係一種玩法,我其實都好鐘意睇射擊,氣槍射,同埋射箭,要冷靜,又要控制呼吸,我早前去左考實彈氣槍射擊,講既係策略,眼界之外,時間計算,呼吸運用,其實一樣好玩,香港好多女生玩添喎。

妳講得無錯,我覺得玩partner既運動,有默契往往唔係1+1=2咁簡單,真係可以打多幾成實力,所以我鐘意合作,變數越多,越好玩,但最好係較公平唔好太多不安定因素。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆