上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
20.6k  1.4m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-7-26 13:54 發表 查看引用來源

HAHA........ 我唔知,但果時大家玩得好埋,基本我同大部份女生都好fd既,但其實我細個時好窮,根本就唔捨得花錢,我連買野俾自己都要儲錢,所以無本事花錢拍拖........ ...
咁依家同校花仲有冇見面?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-7-26 13:54 發表 查看引用來源

HAHA........ 我唔知,但果時大家玩得好埋,基本我同大部份女生都好fd既,但其實我細個時好窮,根本就唔捨得花錢,我連買野俾自己都要儲錢,所以無本事花錢拍拖........ ...

其實真係一個循環嚟
引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-7-26 14:30 發表 查看引用來源

HAHA...... 呢D金句永無過時既,係睇下啱唔啱用遮。
最近睇番唔少舊歌,嘩,原來都真係好好聽,但潮流真係好有趣,點解10年前係好型既野,今時今日睇會好搞笑呢~~~~
但真係回憶返晒黎囉~~~~
https://www.youtube.com/watch?v=c ...

引用:
原帖由 degree06 於 2024-7-27 22:49 發表 查看引用來源
中學果個無,反而外國讀書果個仲有,正如我講,佢已經係一間誇國公司既CEO,有時回想,喂,當年大家一齊過,都好amazing......

引用:
原帖由 咀賤心太軟 於 2024-7-29 11:35 發表 查看引用來源
其實真係一個循環嚟
HAHA....... 係咁架咩??但我可以開始老,我覺得D老歌好好聽。HAHA.....
最近投入睇奧運,真心正到痺~~~~

龍師兄個舖一如平時咁多人,阿星入嚟留兩條毛先😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2024-7-29 13:45 發表 查看引用來源
龍師兄個舖一如平時咁多人,阿星入嚟留兩條毛先😬
師兄見笑,我個舖邊多人呢~~~~
反而近年心態轉了,不時同大家分享下心態同不同輕鬆信息,都幾有趣。

真心,睇見香港拎金牌,Vivian Kong已成為我心中女神,佢訪問既單純,直接,同埋不忍輸既心態,令我久久不能平伏。
女人,有自己獨立同堅持既一面,絕對發光發亮。

你睇吓啲潮流就覺得係循環。
奧運好睇,我鍾意睇teamwork個啲,一分追住追住最刺激,但如果自己比賽,我鍾意單人上陣
引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-7-29 13:36 發表 查看引用來源

HAHA....... 係咁架咩??但我可以開始老,我覺得D老歌好好聽。HAHA.....
最近投入睇奧運,真心正到痺~~~~

突然咁靜~~~~~~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-7-29 12:11 發表 查看引用來源

中學果個無,反而外國讀書果個仲有,正如我講,佢已經係一間誇國公司既CEO,有時回想,喂,當年大家一齊過,都好amazing......
同學到依家仲有聯絡好難得,仲要係拍過拖,成了名

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆