上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
20.5k  1.4m

引用:
原帖由 咀賤心太軟 於 2024-7-25 10:07 發表 查看引用來源
未, 想睇, 但未有時間.講開劇透, 我個人就唔係好介意, 反而煲劇會知咗個結局先決定睇唔睇個套劇, 因為咁會有心理準備, 心理學角度嚟講, 我算唔算變態?

...
HAHA.....只係證明左妳心急遮,點會變態,我都識D人,鐘意知結局係咩ending,先去開始。
咁樣,說明妳為人唔想花時間係無謂野身上,有質有量有要求,好事。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-7-25 16:05 發表 查看引用來源

如果係多年前我提過果位,就無一齊,因為當年我都有朋友鐘意左嘛,我係好怕人追我又追,唔理追唔追到個女仔,但最終同朋友一定會面左左,為左女生而無左朋友,當年我就唔會囉,而且我以前對拍拖興趣唔大,反而鐘意玩嘛,打波打機比賽,佔 ...
校花可能暗戀師兄呢?只係等師兄主動

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-7-25 16:05 發表 查看引用來源

如果係多年前我提過果位,就無一齊,因為當年我都有朋友鐘意左嘛,我係好怕人追我又追,唔理追唔追到個女仔,但最終同朋友一定會面左左,為左女生而無左朋友,當年我就唔會囉,而且我以前對拍拖興趣唔大,反而鐘意玩嘛,打波打機比賽,佔 ...

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-7-25 16:07 發表 查看引用來源

HAHA,我又真係無呢樣。
當然,買之前點都睇幾頁睇下有無興趣。
買書既過程係開心。只係呢樣都有價值~

咁你又考起我....
一齊研究吓...
引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-7-25 16:08 發表 查看引用來源

梗係無問題啦,問題係...... 點tag人架??

唔知點解令我諗起 : 最大的恐懼是恐懼本身放大啲, 顯得恐惧啲
引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-7-25 16:09 發表 查看引用來源

HAHA.....只係證明左妳心急遮,點會變態,我都識D人,鐘意知結局係咩ending,先去開始。
咁樣,說明妳為人唔想花時間係無謂野身上,有質有量有要求,好事。 ...

引用:
原帖由 degree06 於 2024-7-25 18:34 發表 查看引用來源
HAHA........ 我唔知,但果時大家玩得好埋,基本我同大部份女生都好fd既,但其實我細個時好窮,根本就唔捨得花錢,我連買野俾自己都要儲錢,所以無本事花錢拍拖........

引用:
原帖由 咀賤心太軟 於 2024-7-26 09:07 發表 查看引用來源
唔知點解令我諗起 : 最大的恐懼是恐懼本身放大啲, 顯得恐惧啲

HAHA...... 呢D金句永無過時既,係睇下啱唔啱用遮。
最近睇番唔少舊歌,嘩,原來都真係好好聽,但潮流真係好有趣,點解10年前係好型既野,今時今日睇會好搞笑呢~~~~
但真係回憶返晒黎囉~~~~
https://www.youtube.com/watch?v=chr-zPRyg60

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-7-26 14:30 發表 查看引用來源

HAHA...... 呢D金句永無過時既,係睇下啱唔啱用遮。
最近睇番唔少舊歌,嘩,原來都真係好好聽,但潮流真係好有趣,點解10年前係好型既野,今時今日睇會好搞笑呢~~~~
但真係回憶返晒黎囉~~~~
https://www.youtube.com/watch?v=c ...
可能過多10年又興返

引用:
原帖由 史隆教練 於 2024-7-26 14:55 發表 查看引用來源

可能過多10年又興返
師兄,睇左Deadpool未,仲回憶殺啊~~~~首bye bye bye真係正到痺~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆