上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
20.6k  1.4m

引用:
原帖由 咀賤心太軟 於 2024-7-23 08:52 發表 查看引用來源
好! 咁我地重新認識!nice to meet u !

HAHA..... nice to meet you 師妹。
得閑多D上黎,我地引區,簡直同而家個7月一樣,陽盛陰衰得很,HAHA......

以前我都好鍾意睇書, 睇愛情小說, 中學被迫睇得最多就係亦舒, 但其實我麻麻. 依家鍾意睇愛情動作片
引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-7-23 11:03 發表 查看引用來源

真,我都估唔到,勁多人,好氣氛,就算食野,都帶旺晒,真心旺過旺角,多人過銅鑼灣,當然最主要係買到書啦。

會, 依家比較得閒.唔係淨係7月, 有邊個谷唔係陽盛陰衰
同唔同人傾吓偈係開心嘅
引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-7-23 11:04 發表 查看引用來源

HAHA..... nice to meet you 師妹。
得閑多D上黎,我地引區,簡直同而家個7月一樣,陽盛陰衰得很,HAHA......

引用:
原帖由 咀賤心太軟 於 2024-7-23 11:33 發表 查看引用來源
以前我都好鍾意睇書, 睇愛情小說, 中學被迫睇得最多就係亦舒, 但其實我麻麻. 依家鍾意睇愛情動作片

HAHA...... 師妹夠率直,咁妳要分享多D喜好,HAHA.......
我反而鐘意睇心理書,非常有用。

引用:
原帖由 咀賤心太軟 於 2024-7-23 11:36 發表 查看引用來源
會, 依家比較得閒.唔係淨係7月, 有邊個谷唔係陽盛陰衰
同唔同人傾吓偈係開心嘅

傾計,當然仲要出去玩啦~~~~而家暑假,玩少陣都唔得啊,HAHA

唔怪得氹到咁多囡囡啦🤣
引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-7-23 16:16 發表 查看引用來源

HAHA...... 師妹夠率直,咁妳要分享多D喜好,HAHA.......
我反而鐘意睇心理書,非常有用。

暑假係陪小朋友玩?
引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-7-23 16:18 發表 查看引用來源

傾計,當然仲要出去玩啦~~~~而家暑假,玩少陣都唔得啊,HAHA

引用:
原帖由 咀賤心太軟 於 2024-7-23 18:13 發表 查看引用來源
暑假係陪小朋友玩?
HAHA...... 暑假比返學忙,呢句係真架~~~~

引用:
原帖由 咀賤心太軟 於 2024-7-23 18:12 發表 查看引用來源
唔怪得氹到咁多囡囡啦🤣
HAHA,最近有搞笑野喎,等我組織下再分享。

大家睇左Deadpool未?
小弟去左睇,HAHA....... 平時按規矩行事,但忽然走去睇套戲,居然都有反叛感,實在好有趣。

唔劇透,但套戲好睇,3級喎,幾正先得嘞~~~~好耐無睇3級片喇。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆