上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  446.5k

引用:
原帖由 2等天使 於 2010-9-6 11:47 PM 發表 查看引用來源
暫時都無...起碼你唔係痾尿唔順
亦都唔係包莖
多d反起勤洗就ok
岩岩反起黎洗
開頭有少少痛
後期知道技巧
捽捽下就捽晒D包皮垢:smile_o13:
好似反向後都順左好多
不過包皮過長都應該係其中一個原因
我而家要睇下勃起0個陣會唔會痛

咁多位...

我割左就快2個月.....
一個月前都有打飛機之類...果陣到E+ 扯都無問題....

但我發覺而家個包皮好似痴住條野咁....SUPPOSE 扯左之後條野伸出黎, D皮KEEP住咁...但而家塊皮好似痴實條野, 扯既時候連埋塊皮一齊扯....究竟咩事呀...?

引用:
原帖由 ihhw 於 2010-9-7 08:59 PM 發表
咁多位...

我割左就快2個月.....
一個月前都有打飛機之類...果陣到E+ 扯都無問題....

但我發覺而家個包皮好似痴住條野咁....SUPPOSE 扯左之後條野伸出黎, D皮KEEP住咁...但而家塊皮好似痴實條野, 扯既時候連埋 ...
我而加28日到 我都想知咁係咪正常

引用:
原帖由 lyy2008 於 2010-9-7 09:56 PM 發表 查看引用來源

我無割過
我而家14歲
我都係好似你地咁
包皮有條筋既物體癡住龜頭中間
:smile_o14:

引用:
原帖由 lyy2008 於 2010-9-7 09:56 PM 發表 查看引用來源

如果咁既話條野咪扯唔盡啦....比塊皮拉住.....

而且之前bfgf ching話未割就露2/3個龜頭, 扯就露哂...即係佢塊皮係郁得架啦?

好似割左第50日啦~
各位師兄~~

我見到之前傷口位上dd 仲有d黑色 係咪線黎?
我之前係陳醫生到割,我想問係咪唔洗拆線?
生番出黎果d肉 仲係粉紅色,幾時先變番正常既包皮色架大家?

引用:
原帖由 ihhw 於 2010-9-7 10:33 PM 發表 查看引用來源

如果咁既話條野咪扯唔盡啦....比塊皮拉住.....

而且之前bfgf ching話未割就露2/3個龜頭, 扯就露哂...即係佢塊皮係郁得架啦?
咁D皮個個長短都唔同 ga wor:smile_41:

引用:
原帖由 killerjo999 於 2010-9-7 10:01 PM 發表 查看引用來源
我無割過
我而家14歲
我都係好似你地咁
包皮有條筋既物體癡住龜頭中間
:smile_o14:
哦...反多d拉鬆佢就ok

引用:
原帖由 progg 於 2010-9-8 04:26 PM 發表 查看引用來源
好似割左第50日啦~
各位師兄~~

i almost 60 days
same query as yours.....

and i find that my foreskin can't move! seems to stick with the penis

引用:
原帖由 progg 於 2010-9-8 04:26 PM 發表 查看引用來源
好似割左第50日啦~
各位師兄~~

D線唔洗拆ga,自己會慢慢溶
果D肉唔係生番出嚟ga,係本身包皮入面果D皮嚟ga,之前一路包住入面,
所以咪嫩D囉,等如腳面同腳底都唔一樣色啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆