上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
2.7k  632.4k

雜錦咁激

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-17 10:30 AM 發表 查看引用來源

昨交百鳥朝凰, 中, 西, 日合壁.....................:smile_27:
中,西,日咁好玩!樓主酒量一定勁!俾著我嘔唔到,頭痛死!

一覺醒來, 已是10點, 時間好像靜止, 現在出門上班, 雨傘斜斜的, 檔不了風雨, 是我雨傘斜, 還是人斜.................:smile_27:

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2013-12-17 10:33 AM 發表 查看引用來源

越凍越飲是想個人暖些
越飲越寒是飲完後酒氣過左,寒氣由心而發。。。
諗起都凍^_^

直頭凍到唔想郁.................:smile_27:

引用:
原帖由 michaelwong0102 於 2013-12-17 10:34 AM 發表 查看引用來源
雜錦咁激

三條友, 食飯開始飲.................... 昨晚我唔應該出街..............:smile_27:

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-17 10:36 AM 發表 查看引用來源
一覺醒來, 已是10點, 時間好像靜止, 現在出門上班, 雨傘斜斜的, 檔不了風雨, 是我雨傘斜, 還是人斜.................:smile_27:
只係你宿醉未醒!小心呀!好多失暈司機架
飲杯熱茶醒下啦

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-17 10:38 AM 發表 查看引用來源

三條友, 食飯開始飲.................... 昨晚我唔應該出街..............:smile_27:
後悔太遲了。。。

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2013-12-17 10:36 AM 發表 查看引用來源

中,西,日咁好玩!樓主酒量一定勁!俾著我嘔唔到,頭痛死!

這個世界沒有酒量勁的人, 只有沒想到醉死的人.....................:smile_27:

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2013-12-17 10:39 AM 發表 查看引用來源

只係你宿醉未醒!小心呀!好多失暈司機架
飲杯熱茶醒下啦

家下係我失暈.....................:smile_27:

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-17 10:42 AM 發表 查看引用來源

家下係我失暈.....................:smile_27:
所以叫你飲熱茶,等你回魂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆