上一頁下一頁
發新話題

急急急~朋友被捉了

收藏  |  訂閱
362  60.6k

引用:
原帖由 hongkongpeoples 於 2009-6-23 10:05 AM 發表 查看引用來源
怏D幫你的朋友請假先,補住份工.
已幫他請假了..

謝謝..師兄提醒

引用:
原帖由 macaukel 於 2009-6-23 10:09 AM 發表 查看引用來源

咁味係認衰吧  唉! :smile_o03: 人地地頭吋咪俾人有排玩:smile_o08: :smile_o08: :smile_o08:  
唉~希望唔好玩咁耐..收錢放人..算吧..

引用:
原帖由 98607077 於 2009-6-23 10:13 AM 發表 查看引用來源

時間過了兩天,以我經驗,他們應該不會收錢.如果收錢琴晚已可放出來.

引用:
原帖由 98607077 於 2009-6-23 10:13 發表 查看引用來源

揾個好口才friend 同話得事人 傾記住認衰 :smile_o15: :smile_o15:

引用:
原帖由 hongkongpeoples 於 2009-6-23 10:18 AM 發表 查看引用來源
時間過了兩天,以我經驗,他們應該不會收錢.如果收錢琴晚已可放出來.
咁唔收錢...又唔肯人..即係要我個fd坐15日呀??

引用:
原帖由 macaukel 於 2009-6-23 10:19 AM 發表 查看引用來源

蹾個好口才friend 同話得事人 傾記住認衰 :smile_o15: :smile_o15:  
而家佢要我個fd既屋企人先肯傾...都唔知會傾成點...

引用:
原帖由 hongkongpeoples 於 2009-6-23 10:18 AM 發表
應該冇俾過。大佬!驗尿都要錢架

引用:
原帖由 98607077 於 2009-6-23 10:28 發表 查看引用來源

而家佢要我個fd既屋企人先肯傾...都唔知會傾成點...
玩完啦:smile_o03: :smile_o03:  姐見家長:smile_o14: :smile_o14:

我想問下...咁多位師兄~~已經過左24小時啦~我個fd已經唔會係派出所架啦..同埋究竟個度會唔會有得沖涼..同埋食野架...唉~如果著住同一套衫咁多..又無得沖涼...咪好灰...

你個friend真係唔好彩,竟然會有便衣公安查牌.
謝報告!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆